|
Příspěvky uživatele - 34.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klívie s bílým květem, 7.3.2024 Jak dopadla sadba? Tady se sežene pouze klasická barva a s trochou štěstí i žlutá citrina. Jinak najděte internetový obchod UTOPIA CLIVIAS - z Jižní Afriky, zasílají semínka různých barev, lze vybrat i ČR. Nemám ale zkušenosti, jak je to s poplatky a... celý příspěvek > |  | Amarylis stále nekvete, 13.2.2024 Mezi brambory a řepou - tam by mi je okousali hlodavci |  |
|  | Amarylis stále nekvete, 13.2.2024 Loni jsem posbírala 3 červené hvězdníky od kamarádek, dala je na kompost, koncem léta přesadila do květináčů bez zálivky a počkala, než se zatáhnou, což trvalo do listopadu. Pak jsem cibule vyndala a dala do komory do rašeliny odpočívat. Jedna se už... celý příspěvek > |  | Žlutá klívie Citrina - kde koupit?, 15.1.2024 Dobrý den. Sháním žlutou clívii var. Citrina, máte prosím typ, kde se dá dehnat? Případně budu i ráda za sazeničku, pokud má někdo přebytek :) Děkuji F.Melenová |  | Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 31.5.2018 dobrý den, prosím o radu ohledně pěstování hrachu. Po výsevu začne pomalu růst a pak sotva při velikosti cca 5 cm přestane růst - díval jsem se na kořínky a řekl bych že jsou okousané. Listy jsou také okousané anetuším čím by to mohlo být.. Nějaký... celý příspěvek > |  | Jablko s červenou dužinou, 17.4.2014 nevím jestli mám přímo tuto odrůdu, ale mám sloupovitou jabloň, na které jsem měl plod s červenou dužninou a moc mi nechutnal - byl hodně aromatický (až nepříjemně...) |  | Jezírko ze staré koupelnové vany, 27.3.2014 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na ten přípravek na čištění vody.Mohla by jsmte mi napsat název nebo nějaký tip?Děkuji moc a mnoho radosti z jezírka :D |  | Řez nové višně, 7.3.2014 patra takto nízko mi vyhovují - chci nízký stromek, na jakou délku zakrátit výhony? děkuji |  | Úhyn krůt, 4.11.2013 Děkuji za odpověď, nakonec jsme ji opravdu uvařili pro psa. |  | Sklizeni hokaid: prubezne od leta nebo az pred mrazy?, 22.8.2013 je to normální když jsem sklidil 2 plody a žádné další se netvoří? - kvete naplano... nebo ještě je dost času na květ a vyzrátí plodů?? |  |
|  | Plevel na záhonku pod jabloněmi, 24.8.2011 Díky, já mrkev nevyrývám :-) taháme ji malinkou pro synka :-) velkou už potvora nechce :-) Každopádně děkuji za radu, že nemám používat žádné herbicidy, budu důsledně plevat dál :-) |  | Plevel na záhonku pod jabloněmi, 23.8.2011 Prosím zkušené zahradníky o radu. Máme pruh, záhon, vedle plotu, zasadili jsme na něj sloupové jabloňky, hrušně, višně a pod ně zjara sázím ředkvičky, mrkev a cibuli, před nima jsem měla jahody a mezi stromky hrášek. Všechno báječně rostlo.... celý příspěvek > |  | Hnojení révy, 27.6.2011 To je úžasně vyčerpávající. No, řízky jsme zasadili loni na přelomu léta a podzimu, jenže jsme je ničím nepřikryly, takže jich většina vymrzla. Část, kterou jsme neměli už kam zasadit jsme jen tak zapíchli do kupy, kde máme zásobu kvalitní hlíny.... celý příspěvek > |  | Papriky zrání - začátečník, 27.6.2011 Děkuju, zkusím tedy ještě počkat. u té první rostlinky to vyzkouším a ty další už snad poznám... |  | Papriky zrání - začátečník, 27.6.2011 No, říkám si, že budu muset asi vytrvat a počkat. Tak je teprve začátek sezóny, tak snad to u těch prvních pochytím :-) Chápu to správně, že tedy není třeba čekat až paprika celá zčervená nebo zežloutne? že se dají trhat už dříve, jak píšete v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|