Příspěvky uživatele - 69.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kohout nebo slepice, 18.7.2014
ha copak on,, jako by si řekl, že když jsme ho odhalili, může to rozjet,, dneska kokrhal od 5 ráno snad do oběda,,,pěkně to rozbalil a hlas má jak zvon,,  ,,,a když je ten druhý taky kohout,, no nazdar..,,, jeden už má domluvené bydlení u 12ti... celý příspěvek >
Kohout nebo slepice, 17.7.2014
Děkuji za posouzení,, no to je teda super,, hotové kohoutí komando,, nechce někdo super vymazleného kohouta do chovu
Kohout nebo slepice, 17.7.2014 Obsahuje fotku
..
Kohout nebo slepice, 17.7.2014 Obsahuje fotku
tak se mi s nad podvedla tahle fotka, právě proti tomu prvnímu co říkáte kohout (a myslím si to samé) je mohutnější - širší, má nižší nohy,, ale zase celkově je prostě urostlejší... Ten první kohout si i vykračuje tak nějak vzpřímeně bohatýrsky.. u... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 17.7.2014 Obsahuje fotku
,,
Kýchající kuřice, 17.7.2014 Obsahuje fotku
tak tady jsou orlosupky jedny neposlušné.. před deštěm nezalezou, a včera pro změnu prosazovali spaní na větvi meruňky,, prevítci
Kohout nebo slepice, 16.7.2014 Obsahuje fotku
a ještě jedna
Kohout nebo slepice, 16.7.2014 Obsahuje fotku
snad bude tahle lepší, kdyžtak ještě zkusím vyfotit zítra,, je pořád v pohybu a foťák mi to prostě nedává..
Kohout nebo slepice, 16.7.2014
tyhle kropenatý potvůrky jsme si totiž domů přivezli tři ve věku 12 týdnů, dnes jim je 15 týdnů,, z toho už jeden kohoutek byl a šel ke známým co mají slepice,,.. no a tyhle dvě taky měli být kuřičky,,ale mě se nějak nepozdávají,, tak proto se... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 16.7.2014
Děkuji za odpovědi, slepičky je mi také líto, no jo no, jsme jenom lidi všichni. U nás bych řekla žádný vývoj. Myslím, si že kdyby to bylo něco infekčního už by to měli i větší slepice, a nějak se to vyvíjelo, stále jsme u pár pšíkánků... Jinak... celý příspěvek >
Kýchající kuřice, 11.7.2014
Dobrý den, já doufám, že to jen nachlazení je, byly u chovatelky zvyklé venku, ale jen pod střechou, u nás mají výběh část krytou část volnou,,, a jak přišlo ty první bouřky v půli týdne,, potvůrky hloupé si nezalezli pod střechu a byli trošku... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika