|
Příspěvky uživatele - 69.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kohout nebo slepice, 18.7.2014 ha copak on,, jako by si řekl, že když jsme ho odhalili, může to rozjet,, dneska kokrhal od 5 ráno snad do oběda,,,pěkně to rozbalil a hlas má jak zvon,, ,,,a když je ten druhý taky kohout,, no nazdar..,,, jeden už má domluvené bydlení u 12ti... celý příspěvek > |  | Kohout nebo slepice, 17.7.2014 Děkuji za posouzení,, no to je teda super,, hotové kohoutí komando,,
nechce někdo super vymazleného kohouta do chovu |  |
|  | Kohout nebo slepice, 17.7.2014  .. |  | Kohout nebo slepice, 17.7.2014  tak se mi s nad podvedla tahle fotka, právě proti tomu prvnímu co říkáte kohout (a myslím si to samé) je mohutnější - širší, má nižší nohy,, ale zase celkově je prostě urostlejší... Ten první kohout si i vykračuje tak nějak vzpřímeně bohatýrsky.. u... celý příspěvek > |  | Kýchající kuřice, 17.7.2014  ,, |  | Kýchající kuřice, 17.7.2014  tak tady jsou orlosupky jedny neposlušné.. před deštěm nezalezou, a včera pro změnu prosazovali spaní na větvi meruňky,, prevítci |  | Kohout nebo slepice, 16.7.2014  a ještě jedna |  | Kohout nebo slepice, 16.7.2014  snad bude tahle lepší, kdyžtak ještě zkusím vyfotit zítra,, je pořád v pohybu a foťák mi to prostě nedává.. |  | Kohout nebo slepice, 16.7.2014 tyhle kropenatý potvůrky jsme si totiž domů přivezli tři ve věku 12 týdnů, dnes jim je 15 týdnů,, z toho už jeden kohoutek byl a šel ke známým co mají slepice,,.. no a tyhle dvě taky měli být kuřičky,,ale mě se nějak nepozdávají,, tak proto se... celý příspěvek > |  | Kýchající kuřice, 16.7.2014 Děkuji za odpovědi, slepičky je mi také líto, no jo no, jsme jenom lidi všichni.
U nás bych řekla žádný vývoj. Myslím, si že kdyby to bylo něco infekčního už by to měli i větší slepice, a nějak se to vyvíjelo, stále jsme u pár pšíkánků... Jinak... celý příspěvek > |  |
|  | Kýchající kuřice, 11.7.2014 Dobrý den, já doufám, že to jen nachlazení je,
byly u chovatelky zvyklé venku, ale jen pod střechou, u nás mají výběh část krytou část volnou,,, a jak přišlo ty první bouřky v půli týdne,, potvůrky hloupé si nezalezli pod střechu a byli trošku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|