|
Příspěvky uživatele - 33.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokcidióza a jak dál. Poraďte prosím, 21.8.2014 Ach jo... děkuji. to jste mne nepotěšil. Takže asi donesene mladé slepičky nestačí napojit Sulfacoxem T? Děkuji za radu Marcela. |  | Kokcidióza a jak dál. Poraďte prosím, 21.8.2014 Děkuji vám za radu, ještě sem někde přečetla dávat kyslé mléko a ocet do vody, tka nevím zda by to nemělo stejný účinek. Moje holky nepohrdly ani jogurtem. Snad jim tím neubližuju, vzala jsem to dle dětí, že po antibiotikách také dotávají probiotika.... celý příspěvek > |  |
|  | Kokcidióza a jak dál. Poraďte prosím., 20.8.2014 Dobrý den, v květnu jsem pořídila od 3 chovatelů araukany, plymutky a orlovky. Plmutky měly 12 týdnů, ostatní byly kuřátka. lymutky začaly hynout a jelikož jsem čistý začátečník nereagovala jsem dobře. Takto mi uhynulo všech 5 plymutek, 3 araukany a... celý příspěvek > |  |
|
|
|