|
Příspěvky uživatele - 44.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 10.3.2008 Bezolejovy kompresor mame v hospode 8 let a zatim jsem menil jen rozbehovy kondenzator jinak v pohode.
Jenze rezim v tomto provozu je: natlakuje cca 1 minuta provozu a pak 2 hodiny nic...Pist tohoto kompresoru je z teflonu trvala odolnost kolem... celý příspěvek > |  | rotavator Robix, 7.3.2008 Tak jsem byl na nakupu a pro zajimavost napisu ceny:pistni krouzek 24kc, jehlove lozisko pistniho cepu 42kc, tesneni valce 3,5kc, tesneni vyfuku 6kc, gufero 10kc, ceny bez DPH
O vikendu to tam namontuju...akorat si rikam kdyz uz to budu delat, tak... celý příspěvek > |  |
|  | rotavator Robix, 4.3.2008 Musim vas ujistit ze nezustanete bos :-)
Z.M. |  | rotavator Robix, 4.3.2008 U tohoto rotavatoru byl puvodne filtr jako u jikovu tzn.plechovy obal uvnitr filtracni vlozka a na dne trochu oleje..teleso toho filtru je nekompletni ale jelo to i tak kdyz jsem to poprve opravil.A po case jak jsem dodelal predni operne kolo tak to... celý příspěvek > |  | rotavator Robix, 4.3.2008 Děkuji za radu, ale musim vas ujistit ze vyfuk je v poradku a je cistounky. Jak jsem psal motor nahle prestal jet. Co dal? Z.M. |  | rotavator Robix, 4.3.2008 Dekuji za rady toto vsechno je vyzkousene jeste budu mit pujcene zapalovani z babety a snad na to prijdu. Ten stroj je opravdu jednoduchy opravuji znacne slozite zarizeni v zamestnani takze si myslim ze uplny trouba nejsem:-)Nic mene tato zavada mi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|