Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata podlouhlá, 12.7.2017
Tak jistěéé, průběžně přihnojuju ledkem vápenatým a tomaty mám ok. SPCH
Co je to za nemoc?, 12.7.2017
Podobá se to myxomatóze, snad má zvířátko-při vší hrůze štěstí, a jde v uvozovkách jen o masívní poštípání hmyzem-komáři?muchničky?ovádi?blechy?...Svědivá místa si králík škrábe a pak se tvoří strupy. Rány se potom infikují, mohou hnisat, tvor... celý příspěvek >
Zelený brouček (ne mšice) na chilli - co to je?, 12.7.2017
3.155 pravdu dí.
Hubená pažitka, 12.7.2017
Padlí bude rychlejší...
Hubená pažitka, 12.7.2017
A co papá, holka jedna šťóplá? Jakou má k dispozici zeminu? Je takové staré zahradnické pravidlo-jednou zalít, dvakrát okopkat... SPCH
Žloutnutí třešně - listy, 11.7.2017
...a má kolem sebe mulč z kůry, štěpky nebo větší vrstvy trávy?
Roundup, 11.7.2017
A já ani jedno, ani druhý-než eRko nebo solný přípravek zaberou, tak to trvá, pak se ty nešťastné zbytky stejně musí růčo odstranit... Když už nesnesu pohled na nechtěné zelenisko-a to je např. tehdy, když hrozí rozsemenění nebo podražení... celý příspěvek >
Šednutí okraju listů jahod, 10.7.2017
Na pravopisu tentokrát až tak nesejde, ale s tím věkem sazenic je to jinak.
Je to jinak.
Mrtvý králíček, 10.7.2017
Aby ji místo 7mi trpajzlíků nahánělo 8?! Neriskujte! Ale máte-li funkčního samce-byla o něm zmíňka, tak tu jednuškovou zkuste připustit, pokud se cca za měsíc okotí, tak ten sólista už bude dost velký, že by se mohl bez obav odstavit, nebo může... celý příspěvek >
Maliny, 10.7.2017
Reagoval jsem na Vladimíra-to aby si Kvítečko neťukalo na čelíčko! SPCH
Maliny, 10.7.2017
-dobře Vám i včelkám tak. Já toto chutné ovoce sklízím ob den, po zahradě máme několik různě velkých pítek, jsou i hluboká-aby dlouho sloužila, zabezpečená proti utonutí tvorů. SPCH 
Výsledky roubování 2017 - horké jaro, 10.7.2017
Správná upomínka, moji Štěpánci jsou taky bujní a budu některé pro sichr dlahovat, nebo krátit, zatím jsem rád, že jsem stihl vyvázat a podepřít obtěžkané broskvoně, meruňky a jabloně. SPCH
Není chyba v matrixu? Kdy jste sázel-před rokem a půl???
Pestovani kvetaku - poprve, 10.7.2017
Díky za reakci. Více cest vede k podobně kvalitním výsledkům, já nejspíše zůstanu u ověřeného způsobu-přijde mi méně pracný-a když už se to umí, tak NALOMENÝ list-y téměř neuvadá-ají a ani na růžici neleží. Spodní listy, které už splnily svou funkci... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika