|
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dočasné ohraničení trávníku (prorůstání u plotu), 28.4.2011 Pokud tam nechcete nic pokládat, jediné řešení je postříkat pruh 50 cm od plotu totálním herbicidem poté, co tráva vzejde. Jiné řešení neexistuje. Existovalo ještě loni, geniální herbicid Casoron, letos už neexistující. |  | Co zasadit po uschlé meruňce, 27.4.2011 Po 4 letech ta hlína ani neví, že tam něco rostlo. Zasaďte cokoliv, dodržte známá doporučení. |  |
|  | Dákově spínaná zásuvka, 26.4.2011 Neporadím, která funguje, poradím, že nefungovat budou všechny. Zkuste to s drátem... |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 Nevím zda to je dobrý nápad. Maso už je uzavřené a chutě se budou "bít". Zkoušel jsem to kdysi v malém množství a nějak mne to nezaujalo. Doudit, respektive ohřát v kouři se dá špekáček, uzenina. |  | Jsou anglické růže jen sadové?, 20.4.2011 Myyyslel jsem, že to bude jednodušší. Takto budu muset všechny kontejnerky prozkoumat a opsat názvy, což mne sice napadlo, ale nechtělo se mi do toho. A na těch štítkách to opravdu není. |  | Jsou anglické růže jen sadové?, 20.4.2011 Zdravím vespolek.
V zahradním centru mne (i přes tu cenu) zaujaly anglické růže (Austin). Nějak jsem se nedozvěděl jaký je to typ a velikost. Prosím o upřesnění - sadové? Pnoucí? |  | Sekačka s pojezdem na 800 m2, 20.4.2011 Protože jsem si právě koupil novou sekačku, budu trousit moudra. Pokud je pozemek členitý a ne ideálně rovný, hledejte spíše menší model. Malá kola nejsou překážkou, naopak se se strojem lépe manipuluje. Důležitá je obratnost, velikost a váha!. Když... celý příspěvek > |  | Sadíte už ven rajčata a papriky?, 19.4.2011 My máme venku každý den ráno -5 st. |  | Skořápky z velikonočních vajíček, 14.4.2011 Běžně jim to dáváme, slepice žijí, nemají námitky. |  | Jak se zbavit vrabců, 14.4.2011 Ono je to složité. Zabij bobra, zachráníš strom. Ochráníme kormorány, nebudem mít ryby. Postavíte nový dům, s novou pěknou a poměrně drahou fasádou. Na horním vazném trámu si udělá "sezení" poštolka a tu fasádu celou pokálí odshora dolů. Pokud jde o... celý příspěvek > |  |
|  | Kaštánka neroste, je jako bonsaj, 13.4.2011 Kaštánka je potvora nevyzpytatelná. Ale ta chuť... |  | Který přípravek do kompostu?, 12.4.2011 Účelem dotazu bylo jest se dobrati, zda komerčně draze prodávané přípravky na bázi bakterií skutečně kompostovací proces urychlí. Postup při zakládání kompostu znám, hlínu přidávám, abych tam nedával trávu je rada pro kočku, neb právě ji (tu trávu,... celý příspěvek > |  | Který přípravek do kompostu?, 12.4.2011 No vždyť proto se ptám, zda to vyhozené peníze jsou, či ne. Běžně hlínu do kompostu dávám. Mimoto mám ještě stále hromadu drnovky ze srýpaných drnů při úpravě zahrady. Zajímá mně, zda ty přípravky proces skutečně urychlují. Jak jsem psal, běžně... celý příspěvek > |  | Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 7.4.2011 Tak se na ten angrešt podívejte. V Brně kvete, u nás pokvete za týden, možná déle. To přece musí řešit každý podle sebe, na to na internetu odpověď nenajdete. |  | Pozdní postřik proti kadeřavosti, 7.4.2011 Zhruba zelené otevřené špičky. Je to na Vysočině, vše je tu později. |  |
 |
|
|
|