Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 20.1.2015
No jo, tak to, že by si holky chtěli užít mě nenapadlo, protože mi to vždycky připadá pro ně spíš jako znásilnění. Kluci jo, ti jsou blahem bez sebe. Těžko říct jak to je, ale mě tedy vážně ty naše holky nepřipadají moc šťastné, když na ně kluk... celý příspěvek >
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 19.1.2015
A to si klidně za kverulanta buďte, otázky jsou smysluplné. Proč držíme jateční kousky déle - odpověď je v diskuzi "jak zabít rychle a účinně králíka". Po těch třech kouscích jsem/jsme nenašli odvahu to hned zkusit znovu. Tedy hlavním brzdičem... celý příspěvek >
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 19.1.2015
Jitko, četla jsem a za adresu děkuji. Momentálně jsem ještě nezkoušela firmu kontaktovat, ale mám to časem v plánu.
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 18.1.2015
No jo Petře, ty běžné nádoby od omítek apod. používám to jo, ale jsou zase dost malé, tedy nejsou úplně malé, ale jedna je na den a půl krmení. Ale ty zmiňované sudy budou dobré, jak se rozšíříme. Nicméně k tomu zavlečení, opravdu nevím čím to je... celý příspěvek >
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 17.1.2015
Jinak k tématu... léčba Frontlinem a vytírání olejem (používám panenský olivový - je hustější) výborně zabírá. Při dnešním čistění jsou u většiny králíků uši - kam až dohlédnu - už v zásadě čisté. Pochopitelně hlouběji ještě jsou nečistoty, nicméně... celý příspěvek >
Děkuji za tip. S tou manipulací úplně nesouhlasím... pytel si naložím na růdl a odvezu i sama, s plným sudem nehnu. Nehledě na to, že jsem malá a tak se lépe dostanu do pytle, který si můžu ohrnovat, než do sudu..., ale to není tak podstatné, jako je... celý příspěvek >
Tak jo, dobře... budu Vám věřit, že pojídají bobky stočení do klubíčka, jen jsem to ještě neviděla. To zívání aj. jsem myslela trochu jinak. Jakože to u králíků asi není tak extrémně častá věc, aby byla běžně kdykoliv k zahlédnutí. Zcela jistě... celý příspěvek >
Příčina a léčba ušního svrabu u králíků, 16.1.2015
Tak postupně... ne, obilí nemáme v sudech, protože by to nebylo kam dát, sud je větší než pytel. Krmivo v daném prostoru podle potřeby přemisťujeme tak, abychom se vešli. Během následujícího roku mám v plánu podstatnější přístavbu králíkárny a... celý příspěvek >
Arpalit občas používám kvůli blechám, když se příležitostně vyskytnou. Zejména mimo zimu kdy k nám chodí ježci, používám ho i pro ně. V době největšího rizika dávám spot-on, ale průběžně bych nevydělávala na nic jiného. Myšky jsou a ano kočky je... celý příspěvek >
Děkuji za reakci a rozbor možných původců. Arpalit používám právě pro kočky. Ten olej je fajn, vyzkouším ho. Ten chleba by mohl být problém, protože i když to kontroluji, tak sem tam v darovém nějaká ta plíseň je = vyhazuji vše, ale muž to... celý příspěvek >
Zdravím diskutující chovatele, tak musím bohužel říct, že ani mému chovu se nevyhl ušní svrab. Včera večer, když jsem ty naše ušáky krmila všimla jsem si u dvou, že mají ušní svrab. Před nějakou dobou mi jiný chovatel říkal, že na to používá... celý příspěvek >
Zmes zrna, 16.1.2015
Králíkům dávám kromě chleba, karotky, jablek atd. a samozřejmě permanentně sena směs z granulí s léčivy (bez léčiv jen kvůli ochranné lhůtě), loupaného ovsa a vloček. Granule 4 díly, oves 1 díl, vločky 1 díl. Tohle jim chutná. Neoloupaný oves... celý příspěvek >
Kohout - poranění nohy, 5.1.2015
Máte nádherné slepičky... všechny... a krásná vajíčka Až budu doplňovat chov, tak bych Maransky taky ráda. Nejde mi ani tak o velku snášku jako právě o ta hnědá vejce a navíc mám prostě ráda pestrost.
Jak zabít rychle a účinně králíka, 4.1.2015
Jsem ráda, že jste s ní tak spokojený. Mohl byste mi prosím popsat jak to probíhá? Tedy kam míříte, jak králíka držíte nebo spíš jestli má o něco opřenou/položenou hlavu. Zda když projde trn králík prostě padne a pak rovnou vykrvíte... vykrvujete... celý příspěvek >
Kohout - poranění nohy, 4.1.2015
To je prostě nádhera. Tiše závidím. Ne, naše holky jsou také šikulky. Ve snůšce jich je 10 a devět vajíček je každý den. Růžovka, všechny tři dominantky i všechny tři bílé vlašky plní na sto procent, akorát kropenky se po jedné střídají. Takže se... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika