Příspěvky uživatele - 153.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice napadly malé kuře - díra ve voleti, 16.8.2015
Zatím ano, k úrazu došlo nejspíše kvůli neznalosti - jedná se o naše první kuřátka a nechali jsme je spolu s ostatníma slepicema jelikož byla pouze 3 tak jsme čekali že si je kvočna ohlídá a ona je včera přesto že měla pouze 2 dny vyvedla ven z... celý příspěvek >
Slepice napadly malé kuře - díra ve voleti, 15.8.2015
Taky jsem nad tím přemýšlela ale mám strach abych neporušila nějakou z cest jeho trávicího traktu a neublížila mu ještě víc 
není žádná šance že by se kuře samo uzdravilo? nebo díra ve voleti brání přístupu veškeré potravy do žaludku?
Dobrý den jak už název napovídá jedná se o problém týkající se malého kuřátka, starého jen pár dnů - dnes jsem zjistila že ho slepice napadly a tak jsem ho okamžitě vzala domů a dala do tepla, kuře vypadá v pořádku dokonce samo jí, ale zjistila jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika