Příspěvky uživatele - 56.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kdo krade vejce, 16.11.2007
Kuna opravdu dokáže zlikvidovat všechny slepice v kurníku!! Bohužel to vím ze své zkušenosti, když mě to několikrát potkalo. A nepomohl ani kohout, který dával "zabrat" i dospělému člověku. Podle myslivců jde kuna po krvi pouze když má mladé, což je... celý příspěvek >
Stará Slíva, 6.9.2007
Tak prosím ještě jeden dotaz. Kdy je nejlepší si připravit rouby a jak je uskladnit. Díky moc za odpověď. Martin
Stará Slíva, 3.9.2007
Děkuji za rychlou odpověď.Takže se jí zbavím a pořídím jinou. Je totiž asi už dost stará a poslední dva roky hodně usychá.Jestli můžu, tak budu mít ještě jeden dotaz. Před třemi lety jsem zkusil naroubovat slívy na pláňata švestek a asi z 10 roubů se... celý příspěvek >
Stará Slíva, 3.9.2007
Dobrý večerMáme starou přerostlou Slívu která postupně usychá. Rád by jsem na starý kmen narouboval jinou Slívu. Prosil bych o radu jak a kdy je nejlepší se o to pokusit. Děkuji za odpovědi.Martin
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika