|
Příspěvky uživatele - 180.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy trhat semena cypřiše?, 9.6.2009 Tak, jak jsem to četl, stačí semena poházet na hlínu a lehce zahrnout. Po roce přesadit do řad a pěstovat v řadách. |  | Kdy trhat semena cypřiše?, 8.6.2009  ...Zdravim, chtěl bych otrhat semena, které vyrostla na cypřiši, ale nevim, kdy je ten pravý čas. Někde sem četl, že se musí utrhnout dříve než plně dozrají, aby byla schopna hned příští sezonu vyrůst. Jinak že vyrostou až o roky dýl... Ale kdy je... celý příspěvek > |  |
|  | Mlade stromky, 26.6.2008 Mám dotaz ohledně mladých stromků. Kdy je dobre zastříhnout letorosty aby posílily kořeny? Je ted' nejvhodnější doba? Prosím porad'te. |  | vadnutí konečků letorostů, 12.6.2008 Mám problem, jsem začínající zahradník, zasadil jsem od každeho druhu jeden stromek a teď mi vadnou konečky letorostů. Stromeček švestky je druným rokem, pěkně kvetl, má plody ale vadne. Buď moc zalývám a nebo je chyba někde jinde. Poraďte... celý příspěvek > |  |
|
|
|