Příspěvky uživatele - 185.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Porucha u elektrického vyžínače, 25.4.2009
Tak jsem si včera koupil el.vyžínač výkon 1000W nejmenované značky u nejmenovaného prodejce/věřím, že to byl špatný kus a nechci zbytečně škodit/Po půl hodině se přestala otáčet hlava s se strunami, motor se při zapnutí vždy rozběhl.Zajímalo by mě o... celý příspěvek >
Elektrické vyžínače, 27.6.2008
Děkuji za inspiraci na Flymo jsem se před   chvílí díval na Netu, oproti Dolmaru mi připadá propracovanější, také výkon 1000W je dobrý.Jak to vypydá s náhradními díly, strunová hlava, spotřeba struny _ Díky
Elektrické vyžínače, 26.6.2008
Prosím o radu v kategorii elektrických vyžínačů, dříve jsem měl výrobek z nejmenovaného obchodu, po roce zlobí. Chtěl bych investovat do kvalitnějšího stroje, u Husqvarny jsem tuto kategorii nenašel, dále jsem dospěl k výběru Dolmar ET 70 C,700... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika