|
Příspěvky uživatele - 69.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zlodějina Kavapo, 23.3.2015 no to zní strašně,, kašlete na pojízdné prodejce všichni, my tedy hybridky kupovali přímo v drůbežárně,, měli se tam dobře,, a taky v super stavu za 120 za kus loni na podzim.
Teď jsme koupili od chovatele pro radost spíš :-) dvě vlašky -... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 7.1.2015 děkujeme za pochvalu Veselko,,
já chtěla také pestré hejno,, a díky tomu přesně vím od které slepice je které vajíčko. Zatím nám dělají jen radost holky naše.
Dnes ráno dostali pro zpestření obří hlávku pekinského zelí.. čekala jsem, že... celý příspěvek > |  |
|  | Kohout - poranění nohy, 4.1.2015  hejno |  | Kohout - poranění nohy, 4.1.2015  no a tady snad téměř celé naše hejno,
hybridky, šumavanky, kohoutek je taky šumavák a je strašně moc hodný, maransky, vlaška |  | Kohout - poranění nohy, 4.1.2015  a ještě prdelka :-) |  | Kohout - poranění nohy, 4.1.2015  foto |  | Kohout - poranění nohy, 4.1.2015  to máte také šilkulky,, ono je hodně znát kvalitní krmení a teplý kurníček.:a Vaše péče
Nicméně Maransky nenesou každý den nejsou to přeci jen hybridky,, většinou je od každé tak 5 -7 vajec do týdne,,..
Nicméně my si je pořizovali právě kvůli... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 3.1.2015  tak přikládám další foto snůšky našich maranských holek, je to sranda každý den číháme jak bude vejce zbarvené dnes.. a musím je pochválit ani ty velké mrazy v uplynulém týdnu je ve snášce vůbec neovlivnily |  | Kohout - poranění nohy, 29.11.2014 Dobrý den Veselko,
a děkuji za gratulace :-)
obdivuji Vás, ještě sama dělat pitvu. jste moc statečná,...já si to ani nedokážu představit. Každopádně dokážu si představit tu velkou úlevu, když zjistíte, že takovou nemoc hejno nemá. A ještě... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 28.11.2014  od Maransky |  |
|  | Kohout - poranění nohy, 28.11.2014 Veselko, tak to je mi opravdu moc líto.
Vakcínu sehnat leda přez nějakou drůbežárnu, když odchovávají jistě by se s nimi šlo dohodnout, že vám trochu nechají.
Jinak s s chovem se nebojte, pokud budete chtít rozšiřovat prostě koupíte kuřičky... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 8.11.2014 Dobrý den Veselko,
my měli s kohoutkem něco podobného, prostě najednou zařval, a pak kulhal, kulhal tak že napadal na jednu stranu a opíral se o křídlo, jako by ho používal jako nohu. Zlomeninu jsme ale vyloučili, pořádně jsem ho prohlédla,, no a... celý příspěvek > |  | Slepice špatně dýchá, 4.9.2014 podle mě je to viroza nebo je začervená,, ale spíš bych tipovala že něco chytla... zavolejte veterináři a zkuste přeléčit,,.. počítám to asi během pár dní sjede všechny..
|  | Jak naučit slepice hřadovat, 6.8.2014 Zdravím moc Veselko
(známe se z diskuse kýchající kuřice) tak doufám, že se z toho vyhrabete jako my,, já jsem nervozní jak se ochlazuje, jestli se to nevrátí ale snad ne, antibiotika nám zabrali rychle,, tak snad i Vám. calopet je určitě dobrý... celý příspěvek > |  | Kýchající kuřice, 20.7.2014 jsou to moje mrchy milovaný..
já jsem prostě maransky moc chtěla, a jsem z nich totálně hyn.
Akorát na tu jednu jsem dneska koukala a přišla mi skoro jako kohoutek,, no tak snad ne...:-)
Bohužel jsme museli nasadit antibiotika,, ta jedna... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|