Příspěvky uživatele - 232.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s kohoutem?, 9.12.2013
Dobrý den, z letošní úrody mi zbyli ještě 3 kohouti lenghorky. Docela nevim co s nima, nikdo je už nechce, tak jestli je zabít nebo z nich něco udělat, slyšel jsem že docela maso zapáchá a dlouho a špatně se vaří. Máte někdo zkušenosti co... celý příspěvek >
Brojleři - kuřata, 7.11.2013
Dobrý den, přemýšleli jsme nad variantou chovat brojlerový kuřata, ale moc jsem se o tomto chovu tady nedočetl. Mohl by mi někdo dát rady do začátku, krmení (jestli opravdu směsi BR1,2,3), jestli se snesou ve výběhu se slepicemi, a... celý příspěvek >
Lenghorky nesnáší, 2.11.2013
Zdravím,  v dubnu jsem si pořídil 10 lenghorek, jednu mi ulízala fenka a pošla, ze 4 se vyklubali kohouti, takže je nabízím k prodeji a zbylích 5 slepiček zatim teda ještě nezačaly snášet, to jim bude přes 29 týdnů. Dočetl jsem se že mají začít... celý příspěvek >
Slepice přestaly večer chodit do kurníku, 21.9.2013
Děději za rady, jěště se chci zeptat jesti je možná prevence, aby se to neopakovalo? A když ho vyčistim tam slepice si tam zase cestu najdou nebo je tam mam zavírat na noc? Děkuji
Slepice přestaly večer chodit do kurníku, 18.9.2013
Dobrý den, mam 5mesíční lenghorky a najednou ni přestali chodit do kurníku na noc, jsou už 2 týdny venku, zalezou si na betonový desky u stěny a tam jsou celou noc. Prošel jsem všechny fora i internet ale radu jsem nikde nenašel. Poradí mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika