|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
cibulky se zblaznily, 29.11.2008 Je to hypokotylní hlíza, používaná jako kořenová zelenina. |  | tropický ořech, 29.11.2008 Ano, to jsem taky po pochutnání na pletenci s pekanovými ořechy našel, ale doplňkový údaj najdete zde ve vláknu makadamový ořech. Kalifornie spíš bude konec možného, než začátek. |  |
|  | tropický ořech, 29.11.2008 Pekanové ořechy jsou výborné, ale pěstují se v teplých pásmech, takže tady zmrzne. |  | Clematis, 22.11.2008 Starší? Musíte jít do hloubky a vybrat takové nitě, je jich tam spousta a nepoškodit. Přesto se může stát, že to nezvládne. |  | Kyselá a trpká jablka, 22.11.2008 Kyselé jablko je pro mne Elisa Rathke, nebo Linda. O Matčinu bych to nikdy neřekl. Touhle dobou už seženete jen Lindu a bude méně kyselá, protože je pozdě. |  | uprava plastoveho truhliku, 18.11.2008 Hledejte něco jako Sokrat, soicrat. |  | uprava plastoveho truhliku, 18.11.2008 První návod, který jsem viděl, byl s cementem a rašelinou. To poroste časem mechem a je to jako staré. Myslím, že jde o nevhodný můstek. Navíc se to má oplácat větší vrstvou. Jinak by stačilo namazat lepidlem a posypat pískem. |  | Kdo pozná jablko?, 27.9.2008 Klidně to může být odchylka typu klon. |  |
 |
|
|
|