|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit tesaříka krovového Lignofix super, 17.12.2008 Pokud dodržíte návod, není možné, že by to nefungovalo. Jakmile odtáhnou larvy zevnitř, nové už nemají šanci.
Tři nátěry na staré trámy, nové latě a po 10 letech ani prášek. Přitom vedle je kůlna, kde ošetření nebylo možné kvůli přístupu, kde pořád... celý příspěvek > |  | Buráky, 14.12.2008 Osivo zakoupíte, jak je uvedeno nahoře, i teď. |  |
|  | Nádory - klejotok, 14.12.2008 Pardon, přišel jsem přes rozcestník a tohle přehlédl.
Zásah je lepší dělat v době rašení, díky míze se snáz hojí. Ve vegetačním klidu bych do ní nezasahoval. Příčinou může být těžká, mokrá půda, řez ve špatné době a odrůdová náchylnost. |  | obraceč sena za koně, 14.12.2008 Asi vymyslel, existuje za Vari. |  | Jabloňové jmelí, 14.12.2008 Myslím, že je to čistý parazit, nic neposílá. |  | Nádory - klejotok , 14.12.2008 A na jaké dřevině to je? |  | jedlé kaštany, 14.12.2008 Pokud si pamatuji: Na špičce naříznout do kříže, péct v horké troubě. |  | Zpevnění břehu, 12.12.2008 Teď nic, ale na jaře vrbové proutí. Ještě se proplétalo příčně, aby se proutky navzájem podržely. Koření ve vlhku velmi dobře. |  | Jak na kunu, 4.12.2008 Až se vrátí, zkuste čpavek. Jinak je tu vlákno, které svědčí o rozmanitém charakteru těchto zvířat. Co jednomu vadí, druhému ne. |  | tropický ořech, 4.12.2008 V deseti letech má teprve 5 metrů, to se zvládne. Kořínek neleze, protože má problém se skořápkou, v přírodě klíčí od dubna do června.
Nesnáší stín.
Jenom nevím, jestli plodí nějak brzy? |  |
|  | Jak zničit mech, 4.12.2008 Nene, ty si v trávníku značkují odkud potud. Veřte mi, koukám na ně z okna. |  | Otazka pro pana Ivana, 4.12.2008 V mokru nefunguje, je to jako hadr, zmrzne to skrz. |  | tropický ořech, 4.12.2008 Věřím wikipedii translate.google.cz/translate snad se mi povedlo vložit odkaz. Severní Amerika, jako kontinent zahrnuje i Texas, New Mexiko a Oklahomu. Největší pěstitel je Georgie, v překladu Gruzie. 90% ořechů je odtamtud. |  | Otazka pro pana Ivana, 4.12.2008 Počítal jsem s válcem na stojato, jestli je to naležato, tak to má kam utíkat a pokud je to odpadní jímka, tak se zahřívá hnilobnými procesy. Polystyrenu je vlhkost ukradená, takže na jistotu to můžete obložit polystyrenem. Předchozí dvě zimy byly... celý příspěvek > |  | Otazka pro pana Ivana, 1.12.2008 Nejsem fyzik, ale 3,14krychl. m vody při zmrznutí zvětší objem o cca 300l.
Odhadnout to je dost těžké, protože záleží i na způsobu promrzání. I kdybych zvažoval rovnoměrné rozepnutí nahoru a do strany, tak potřebujete nechat k úplné deformaci 5%... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|