|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plamínek, 21.7.2009 Je to velký nešvar, já jsem zase koupil růže do kombinace a část je v jiné barvě a část ani není pnoucí, jak má být. Bylo to v Baumaxu.
A k přesazení, ano, je to možné, ale snažte se vzít velký bal, ať nepoškodíte kořeny. |  | Setí trávníku nyní, 21.7.2009 Vloni jsem také sel do červencových veder, použil jsem bílou netkanou textilii, aby mi to ptáci moc nepoškodili a myslím, že i podržela vlhkost. Každopádně semínka to chce hlídat a zalévat. |  |
|  | Roste růže po oblouku dolů?, 30.5.2009 Než co píše Lili, z toho se zdá, že se ostříhají konce smotané s povíjnicí, to se ale u pnoucích nedělá. |  | Zničený hyacint, 30.5.2009 Jestli to jsou granulky proti plžákům, tak jich dáváte moc. Jinak moc neporadím. |  | Slimáci? Vím jak na ně, 15.5.2009 Jedovatý je v koncentraci dost vysoké, ale běžný lógr je odpuzuje. Ovšem, musí být souvislý kroužek.
Feramol je železitá sloučenina, neškodná pro ježky a domácí zvířata - to je myslím správná cesta. A samozřejmě uklizená zahrada. |  | Bylinkové recepty - bez černý, 9.5.2009 Takže dodám - Před heřmánkem smekni a před bezem klekni, jeho léčivá schopnoct byla skutečně ceněná |  | Obnova ořešáku z plodu či řízku, 9.5.2009 Ale plody jsou takové, jaké chcete. Roubování e popsáno zde v rubrice. |  | Slimáci, 28.3.2009 Vy mi nevěříte? Dejte si pár nahnilých prkének na zahradu a uvidíte. Já měl papírové kartony, pěkně promoklé a to byla sbírka. Jak začnou rašit řebčíky, tak už přemýšlí, jak je překousnout a tak zničit. |  | Psí chlupy do kompostu?, 28.3.2009 Existují nadšenci, co předou ručně i na kolovrátku... |  | jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 13.3.2009 Vždyť je to výše namalované a níže i vyfocené. Jen s jinou IP adresou. |  |
|  | Fíkus, 9.3.2009 Ano, pokud přeroste, je to jedna z cest. Je citlivý na výkyvy v zálivce. |  | Slimáci, 8.3.2009 Tady určitě ne, uklízel jsem a byly to hromady. Sice těch malých, ale hodně. |  | Nemoc jabloní, 8.3.2009 Možná to vidím černě, ale poraďte se s okresním rostlinolékařem, tohle může být spála růžokvětých. |  | Jak přesadit pivoňky?, 7.3.2009 Vzhledem k nesnadnosti množení pivoněk to dělá Čína. A pak se nedivme. |  | Jak odsolit půdu?, 6.3.2009 Záleží v jaké formě rostlina sůl váže. Může jít o jinou formu sodných solí. |  |
 |
|
|
|