Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plamínek, 21.7.2009
Je to velký nešvar, já jsem zase koupil růže do kombinace a část je v jiné barvě a část ani není pnoucí, jak má být. Bylo to v Baumaxu. A k přesazení, ano, je to možné, ale snažte se vzít velký bal, ať nepoškodíte kořeny.
Setí trávníku nyní, 21.7.2009
Vloni jsem také sel do červencových veder, použil jsem bílou netkanou textilii, aby mi to ptáci moc nepoškodili a myslím, že i podržela vlhkost. Každopádně semínka to chce hlídat a zalévat.
Roste růže po oblouku dolů?, 30.5.2009
Než co píše Lili, z toho se zdá, že se ostříhají konce smotané s povíjnicí, to se ale u pnoucích nedělá.
Zničený hyacint, 30.5.2009
Jestli to jsou granulky proti plžákům, tak jich dáváte moc. Jinak moc neporadím.
Slimáci? Vím jak na ně, 15.5.2009
Jedovatý je v koncentraci dost vysoké, ale běžný lógr je odpuzuje. Ovšem, musí být souvislý kroužek. Feramol je železitá sloučenina, neškodná pro ježky a domácí zvířata - to je myslím správná cesta. A samozřejmě uklizená zahrada.
Bylinkové recepty - bez černý, 9.5.2009
Takže dodám - Před heřmánkem smekni a před bezem klekni, jeho léčivá schopnoct byla skutečně ceněná
Obnova ořešáku z plodu či řízku, 9.5.2009
Ale plody jsou takové, jaké chcete. Roubování e popsáno zde v rubrice.
Slimáci, 28.3.2009
Vy mi nevěříte? Dejte si pár nahnilých prkének na zahradu a uvidíte. Já měl papírové kartony, pěkně promoklé a to byla sbírka. Jak začnou rašit řebčíky, tak už přemýšlí, jak je překousnout a tak zničit.
Psí chlupy do kompostu?, 28.3.2009
Existují nadšenci, co předou ručně i na kolovrátku...
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 13.3.2009
Vždyť je to výše namalované a níže i vyfocené. Jen s jinou IP adresou.
Fíkus, 9.3.2009
Ano, pokud přeroste, je to jedna z cest. Je citlivý na výkyvy v zálivce.
Slimáci, 8.3.2009
Tady určitě ne, uklízel jsem a byly to hromady. Sice těch malých, ale hodně.
Nemoc jabloní, 8.3.2009
Možná to vidím černě, ale poraďte se s okresním rostlinolékařem, tohle může být spála růžokvětých.
Jak přesadit pivoňky?, 7.3.2009
Vzhledem k nesnadnosti množení pivoněk to dělá Čína. A pak se nedivme.
Jak odsolit půdu?, 6.3.2009
Záleží v jaké formě rostlina sůl váže. Může jít o jinou formu sodných solí.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika