|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kocour občůrává dveře, 22.3.2010 To nestačí, kočku mám vykastrovanou od července a stejně si kocouři značí rajon. Jedině pes, a to taky není na 100% |  | Kolika let se dožívá meruňka, je to rakovina?, 22.3.2010 Zasaďte si na příhodném místě novou, meruňka v našich podmínkách nevydrží dlouho. O odrůdách a úpravě půdy do výsadbové jámy tu najdete dost. Pokud má část kmene souvislé pokrytí kůrou, může ještě část meruňky obrazit, ale bude to její labutí píseň. |  |
|  | Kocour cestovatel, 22.3.2010 Rada přišla pozdě. Kočičák se po přestěhování, třeba z útulku, musí nejméně měsíc držet zavřený, aby si zvykl a zapoměl na předchozí.
A pokud byl zvyklý na parťáka, zkuste mu najít na kočky-online jiného. I když mramorového jsem tam viděl jen u... celý příspěvek > |  | Ohryzaný kmen, 22.3.2010 A obalit pletivem hned, nebo zase zapomenete. |  | Specifický výsev trvalek, 10.2.2010 S delphiniem mám špatné zkušenosti, protože jedno se zadařilo ze sáčku směs trvalek vysypaného na záhon, chci další. Bohužel, zakoupená semena (obyč verze) mají mizernou klíčivost - u okna v teple kolem 20° a část pak ještě zhynula ve stádiu před... celý příspěvek > |  | Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010 Otázka na Zanpets - jak dáváte do těch papírových beden sadbovače - dáváte pod ně igelit, nebo jak hlídáte vodu z těch sadbovačů? |  | Vydatná lokální líheň klíšťat, 7.2.2010 Souhlas, ještě když rodiče měly ovce, to bylo při stříhání nechutné, jak prasklo klíště. Naštěstí jich nebylo moc, ale byli. |  | Kočka na zahradě, 31.1.2010 Ono je to tady už fakt nepřehledné, jsem rád, že vám pejsek vyhovuje. Mám taky občas nakypřené záhonky, nemyslete, že nevím, jak vypadají.
Jde o lidi, kteří tady píší o vraždách a neschopných sousedech. Prostě sousedy a kočky nepředěláte, můžete si... celý příspěvek > |  | Vydatná lokální líheň klíšťat, 30.1.2010 Klíště potřebuje mezihostitele - mám uzavřený dvůr a velmi pomohlo ošetření ježků Frontlinem. Chodí na kočičí granule, takže jsou snadno k mání. U vás to bohužel můžou být i hlodavci.
A s tím ošetřeným zvířetem - ošetřený kocour mi nosil nepřisátá... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 30.1.2010 Kdyby majitelé koček obětovali co tři měsíce těch pár pětek za Drontal nebo jiný přípravek, radši koupit místo konzervy granule a kočky přeléčit, než kočka s parazity. Odpůrci koček v zástavbě mají pravdu, je zakočkováno opravdu dost. Přitom kastrace... celý příspěvek > |  |
|  | Ontario a Wagenerovo, 30.1.2010 To vodnatě sklovité je nějaká chyba ve výživě, něco mu chybí v období růstu. |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 17.1.2010 Když už máte pravé listy, tak přesazujte, dělali jsme to dokonce už s klepety. Problém je potom s vytápěným místem, když toho najednou má člověk hromadu. |  | Wollemia nobilis - zkušenosti s pěstováním, 17.1.2010 Rozhodně jí mají v Pražské botanické, takže je možnost informovat se tam. |  | Rozmnožení Wajgelie, 15.11.2009 Nebo hřížením. |  | Saturn, 15.11.2009 Nevšiml jsem si, rodí asi 10 let. |  |
 |
|
|
|