Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kocour občůrává dveře, 22.3.2010
To nestačí, kočku mám vykastrovanou od července a stejně si kocouři značí rajon. Jedině pes, a to taky není na 100%
Kolika let se dožívá meruňka, je to rakovina?, 22.3.2010
Zasaďte si na příhodném místě novou, meruňka v našich podmínkách nevydrží dlouho. O odrůdách a úpravě půdy do výsadbové jámy tu najdete dost. Pokud má část kmene souvislé pokrytí kůrou, může ještě část meruňky obrazit, ale bude to její labutí píseň.
Kocour cestovatel, 22.3.2010
Rada přišla pozdě. Kočičák se po přestěhování, třeba z útulku, musí nejméně měsíc držet zavřený, aby si zvykl a zapoměl na předchozí. A pokud byl zvyklý na parťáka, zkuste mu najít na kočky-online jiného. I když mramorového jsem tam viděl jen u... celý příspěvek >
Ohryzaný kmen, 22.3.2010
A obalit pletivem hned, nebo zase zapomenete.
Specifický výsev trvalek, 10.2.2010
S delphiniem mám špatné zkušenosti, protože jedno se zadařilo ze sáčku směs trvalek vysypaného na záhon, chci další. Bohužel, zakoupená semena (obyč verze) mají mizernou klíčivost - u okna v teple kolem 20° a část pak ještě zhynula ve stádiu před... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.2.2010
Otázka na Zanpets - jak dáváte do těch papírových beden sadbovače - dáváte pod ně igelit, nebo jak hlídáte vodu z těch sadbovačů?
Vydatná lokální líheň klíšťat, 7.2.2010
Souhlas, ještě když rodiče měly ovce, to bylo při stříhání nechutné, jak prasklo klíště. Naštěstí jich nebylo moc, ale byli.
Kočka na zahradě, 31.1.2010
Ono je to tady už fakt nepřehledné, jsem rád, že vám pejsek vyhovuje. Mám taky občas nakypřené záhonky, nemyslete, že nevím, jak vypadají. Jde o lidi, kteří tady píší o vraždách a neschopných sousedech. Prostě sousedy a kočky nepředěláte, můžete si... celý příspěvek >
Vydatná lokální líheň klíšťat, 30.1.2010
Klíště potřebuje mezihostitele - mám uzavřený dvůr a velmi pomohlo ošetření ježků Frontlinem. Chodí na kočičí granule, takže jsou snadno k mání. U vás to bohužel můžou být i hlodavci. A s tím ošetřeným zvířetem - ošetřený kocour mi nosil nepřisátá... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 30.1.2010
Kdyby majitelé koček obětovali co tři měsíce těch pár pětek za Drontal nebo jiný přípravek, radši koupit místo konzervy granule a kočky přeléčit, než kočka s parazity. Odpůrci koček v zástavbě mají pravdu, je zakočkováno opravdu dost. Přitom kastrace... celý příspěvek >
Ontario a Wagenerovo, 30.1.2010
To vodnatě sklovité je nějaká chyba ve výživě, něco mu chybí v období růstu.
Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 17.1.2010
Když už máte pravé listy, tak přesazujte, dělali jsme to dokonce už s klepety. Problém je potom s vytápěným místem, když toho najednou má člověk hromadu.
Wollemia nobilis - zkušenosti s pěstováním, 17.1.2010
Rozhodně jí mají v Pražské botanické, takže je možnost informovat se tam.
Rozmnožení Wajgelie, 15.11.2009
Nebo hřížením.
Saturn, 15.11.2009
Nevšiml jsem si, rodí asi 10 let.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika