|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Planá máta, 6.5.2010 Určitě, neznám to tak odborně, u nás jí říkala babička balšám. Snižuje tlak. |  | Mohou to slepice zrat?, 2.5.2010 Ano a babička kladívkem drtila kosti. |  |
|  | Slimáci a kofein, 20.4.2010 Tak nepřerušený kroužek z logru z presa pomáhá, ale taky mám malou produkci. Než si tím logrem zanést trubky, chodím to vyškrábnout na zahradu. |  | Neobvyklý požadavek na růst, 20.4.2010 Pokud chcete klasický vysokokmen, musíte si ho koupit. Z Trabanta taky nevyroste Mercedes. |  | Zanedbané tulipány - poraďte jak dál, 18.4.2010 Z osobní zkušenosti - vyndejte hned, jinak je nenajdete. Čekání na žloutnutí listu mě vždycky posunulo o rok dál. Ale pokud si nechcete poničit trávník, nechte je být. Já je měl hloubš než na délku rýče a cibulky byly jak stroužek česneku. Časem se... celý příspěvek > |  | Růže - jak moc se mají z jara sestříhat, 17.4.2010 K tomu místu, kde nic neroste, je možné, že tam něco zahrabali zedníci při stavbě domu. Zkuste udělat opravdu velkou jámu a vyměnit zem. Na zóny nevěřím.
A Lence, které umrzly výhony, věřím, že už růže raší, jen hlídejte případné rašení z... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, 17.4.2010 Souhlas, jen Briggs & Stratton. V honbě za cenou se tu začaly objevovat čínské motory, životnost max na dobu záruky. |  | Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010 Sekání udělá hodně, ale po letošní sněžné plísni by stálo zato půjčit si vertikutátor a vyčesat to s ním. |  | Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 5.4.2010 Souhlasím s Chemickým Alím, kastrace koček je rozumné řešení současné situace, kdy lidi nechají kočky třikrát ročně okotit a pak řeší, nebo neřeší co s koťaty.
A k tomu uprchlému psovi - je rozdíl potkat na návsi volně pobíhající kočku a vlčáka... celý příspěvek > |  | Kvalitní kamínky do kočičího WC, 4.4.2010 Krásně hrudkuje Mikeš, 10kg za 88,- ale u nekastrovaného kocoura mi vadil smrad, hned po použití se musí vybrat hrudka, nebo bobky a dát do igeliťáku do koše. Na to jsou lepší ty bílé krystaly, že pohlcují pachy. |  |
|  | Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 4.4.2010 Pokud majitele psů nejsou schopni umravnit přímí sousedé, tak já už vůbec. Nějaké úřední jednání je na vesnici často otázka msty do desátého kolena, na to nemám. Většina lidí vidí, že je koček každé jaro dost, což je díky nezodpovědným lidem pravda.... celý příspěvek > |  | Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 3.4.2010 Existují odchytové sklopce, používají je některé kočičí útulky, zkuste přes kočky on-line někoho najít. Ale snědené granule nejsou žádný důkaz, kočky jsou pátračky ohledně volných granulí :-). Navíc kočičák zvyklý na přikrmování půjde zase k někomu... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 26.3.2010 Souhlas, většina jich netrefí, nebo v cizím prostředí narazí na nepřítele - od psů, myslivců, aut, nástrah cokoli. Jinak by nebylo tolik zaběhnutých koček v pátrání na příslušných stránkách. A pak se v novinách objeví ty rekordmani, kteří překonali... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti, 22.3.2010 I Frontline se dělá ve formě spot-on, nebo můžete ze spreje odměřit příslušné množství stříkačkou a dát mezi lopatky. Důležité je, aby se spojil s kožním tukem, navrch na chlupech je na nic, ba hůř, kočky ho olizují. |  | Vajíčka s dvěma žloutky, 22.3.2010 Neřešte to, slepici stejně neukecáte na malá vajíčka. Pokud má dost výživy a vápníku na tvorbu vajec, neporaněnou kloaku, tak jí to nevadí. |  |
 |
|
|
|