|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci, 29.6.2011 Tohle je ideální místo pro aplikaci parazitických hlístic (nejlépe Dlaskova metoda). Sice zabíjejí hlavně plží dorost, ale díky kanibalismu se plžáci infikují stále dokola. A uklidit a uklízet, letos stačilo trochu zaváhat a už jich mám. Používejte... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 29.6.2011 Ne, spíš parfém, nebo deo. Navíc psal, že zahradu získali nedávno, pro včely jsou nepřátelé. |  |
|  | Rozškrabaná kůra stromu, 28.6.2011 Já jsem použil jílovitou hlínu (žlutku) s kravincem 1:1, ale přiznávám, že se to dost obtížně shání. Pletivo proti kočkám navrch. Myslím, že hojení pomáhá ta temnota pod hlínou. |  | Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 28.6.2011 Vegetační doba brambor je 110 - 140 dnů, tak třeba budete mít štěstí a uzrají. Teď jim bude chybět vláha pro růst. |  | Králíci - choroby, 28.6.2011 Ještě k té myxomatoze - i když máti krmí senem, všechny králíčky nechává očkovat. Jinak sázíte loterii, že práce přijde vniveč. |  | Sekačka Al-ko Silver - upadlé kolečko?, 28.6.2011 Asi je víc verzí, já když stáhnu tu žlutou krytku kola, vidím krásně přístupnou hlavu šroubu. |  | Kotvičnik, 26.6.2011 Jak to dokážete pozřít? je na to nějaká finta? |  | Ještě jednou o roubování, 26.6.2011 Já dávám na rouby igeliťák s ustřiženými rohy, přeci jen pak tolik nevysychá. |  | Kalamitní napadení bekyní zlatořitnou, 26.6.2011 Předpokládám klasické postřiky na požerového škůdce, např. Mospilan. Jinak likvidace hnízd, ale s ohledem na dráždivost při styku s pokožkou. |  | Nevyhubitelná tráva, 26.6.2011 Rosička je jednoletá, produkuje 200-2000 semen na jedné rostlině. Je nutné kompost tepelně upravit, jinak si to bude tazatelka pořád roznášet. V trávnících se snadno decimuje sekáním, v záhonech neustále likvidovat rostliny před květem. Účinnost... celý příspěvek > |  |
|  | Postrikovac, 25.6.2011 U některých značek je možné mechanismus tlakování vyměnit, ale těžko radit, když nenapíšete jaký postřikovač máte. |  | Male hnede potvory na kopru, 25.6.2011 Jsou to puklice, zvažte, jestli má postřik smysl. |  | Nevyhubitelná tráva, 25.6.2011 Oprava - je to rosička krvavá, dokáže být pěkně nepříjemná. |  | Neznámá rostlina, 25.6.2011 Možná se mýlím, mně to připomíná rulík zlomocný a ta semena by tvarem odpovídala. |  | Nevyhubitelná tráva, 25.6.2011 Váš popis mi připomíná troskut, i když možná existuje ještě něco podobného, na jiné fotce na webu má troskut široké listy a u nás roste s podobnými klásky a úzkými listy. Zkuste hledat na google lipnicovité a volbu obrázky. |  |
 |
|
|
|