Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 29.6.2011
Tohle je ideální místo pro aplikaci parazitických hlístic (nejlépe Dlaskova metoda). Sice zabíjejí hlavně plží dorost, ale díky kanibalismu se plžáci infikují stále dokola. A uklidit a uklízet, letos stačilo trochu zaváhat a už jich mám. Používejte... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 29.6.2011
Ne, spíš parfém, nebo deo. Navíc psal, že zahradu získali nedávno, pro včely jsou nepřátelé.
Rozškrabaná kůra stromu, 28.6.2011
Já jsem použil jílovitou hlínu (žlutku) s kravincem 1:1, ale přiznávám, že se to dost obtížně shání. Pletivo proti kočkám navrch. Myslím, že hojení pomáhá ta temnota pod hlínou.
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 28.6.2011
Vegetační doba brambor je 110 - 140 dnů, tak třeba budete mít štěstí a uzrají. Teď jim bude chybět vláha pro růst.
Králíci - choroby, 28.6.2011
Ještě k té myxomatoze - i když máti krmí senem, všechny králíčky nechává očkovat. Jinak sázíte loterii, že práce přijde vniveč.
Sekačka Al-ko Silver - upadlé kolečko?, 28.6.2011
Asi je víc verzí, já když stáhnu tu žlutou krytku kola, vidím krásně přístupnou hlavu šroubu.
Kotvičnik, 26.6.2011
Jak to dokážete pozřít? je na to nějaká finta?
Ještě jednou o roubování, 26.6.2011
Já dávám na rouby igeliťák s ustřiženými rohy, přeci jen pak tolik nevysychá.
Kalamitní napadení bekyní zlatořitnou, 26.6.2011
Předpokládám klasické postřiky na požerového škůdce, např. Mospilan. Jinak likvidace hnízd, ale s ohledem na dráždivost při styku s pokožkou.
Nevyhubitelná tráva, 26.6.2011
Rosička je jednoletá, produkuje 200-2000 semen na jedné rostlině. Je nutné kompost tepelně upravit, jinak si to bude tazatelka pořád roznášet. V trávnících se snadno decimuje sekáním, v záhonech neustále likvidovat rostliny před květem. Účinnost... celý příspěvek >
Postrikovac, 25.6.2011
U některých značek je možné mechanismus tlakování vyměnit, ale těžko radit, když nenapíšete jaký postřikovač máte.
Male hnede potvory na kopru, 25.6.2011
Jsou to puklice, zvažte, jestli má postřik smysl.
Nevyhubitelná tráva, 25.6.2011
Oprava - je to rosička krvavá, dokáže být pěkně nepříjemná.
Neznámá rostlina, 25.6.2011
Možná se mýlím, mně to připomíná rulík zlomocný a ta semena by tvarem odpovídala.
Nevyhubitelná tráva, 25.6.2011
Váš popis mi připomíná troskut, i když možná existuje ještě něco podobného, na jiné fotce na webu má troskut široké listy a u nás roste s podobnými klásky a úzkými listy. Zkuste hledat na google lipnicovité a volbu obrázky.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika