Příspěvky uživatele - 143.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice kulhá, 28.11.2013
Mám ten samý případ s kohoutem. Problém je v tom, že on ani nechce žrát. Byl jsem s ním u veterináře, ten mi řekl, že kohout je vyhladovělý, má úplně prázdné vole a prý od hladu nemůže chodit. Tak jsem mu násilím otevřel zobák a násilím jsem mu... celý příspěvek >
Jak krmit slepice, 26.11.2013
Kohout mi přestal žrát.Ráno po vypuštění z kurníku si dvakrát zobne a to je vše. Je tak vyhladovělý, že už nemůže ani chodit a táhne se po zemi. Krmím ho násilím, otevřu mu zobák a prstem mu cpu do zobáku žrádlo. Když vidím, že se dusí, naleju do... celý příspěvek >
Sloupek na vodovod, 22.3.2010
Dobrý den, sháním nějaký sloupek, který by zakryl vodovodní trubku, sloupek by měl být usmýstěný u korýtka po býcích na vodu, máme ji tam vytaženou klasicky ve vodovodní trubce a aby to pěkně vypadalo, je potřeba trubku skrýt. Nemáte nějaký typ, kde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika