|
Příspěvky uživatele - 208.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kurník, 9.7.2016 Odpovím z trochu jiného úhlu. Tam kde jsou slepice, bývají i myši a v polystyrenu si moc rády dělají průchoďák. Aby z izolace nezbyla jen jakási děrovaná výplň, je třeba ji proti myším ochránit, to znamená, žádné mezery ani materiály, které si příliš... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 28.6.2016 Vy jste borec. Vždy trefný.
Jde hlavně o to pomoct kohoutkovi a jednat |  |
|  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 28.6.2016 Nebudu se přít o to zda fleky na nohách jsou vápenka či nikoliv, tak dobře to z těch fotek, abych ji vyloučila, nevidím.
Nicméně přesně takovým způsobem, padání a neudržení na nohou, jsem kohouta s potvrzenou vápenkou už viděla.
Ochrnutí i z... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 27.6.2016 Děkuji za přání, ovšem jinak jsem celkem na rozpacích. Na jedné straně je rozhodně dobře, že chcete kohoutkovi pomoct. Jenže na straně druhé, a promiňte mi upřímnost, Vám to strašně dlouho trvá. Jen od okamžiku kdy jste poprvé psala to už je 5 dnů! 5... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 27.6.2016 Vy můj zlatý S.P.Ch. vždy víte, co napsat. Ať už je příčinou cokoliv, tak doufám, že kohoutek prostě už nebude trpět, protože prodlení je vždy to nejhorší.
Snad to nebude na závadu. Dneska jsem kvůli jednomu takovému prodlení byla s jedním... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 27.6.2016 Vidím to na tu vápenku, ale divné je, že pařátky má zcela suché, ani náznak oleje. |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 24.6.2016 Není zač. Hlavně, aby to kohoutkovi pomohlo. I když to vidím na tu vápenku, tak může jít i o jiný problém, v každém případě olej neublíží. Vyberte si, co se Vám bude vyhovovat, ať už kbelík nebo omotání gázou, oboje má své výhody. V každém případě... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 23.6.2016 Můj drahý S.P.Ch nechci se Vás nijak dotknout, ale namočit a podržet kohouta v kbelíku mě osobně zabere zhruba 3 minuty. Váš postup minimálně totéž.
Já náštěstí v našem chovu vápenku neměla, ale setkala jsem se s ní bohužel jinde a právě, že... celý příspěvek > |  | Roční kohout padá do sedu, nohy ho neunesou, 23.6.2016 Jaké skvrnky má na pařátkách? Nejsou to spíš krusty a bílé fleky? Pokud ano, tak by šlo o vápenku, což onemocnění - napadení parazitem, které se u drůbeže celkem často objevuje, zejména v nevyhovujících podmínkách.
Je to bolestivé, trvá to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|