|
Příspěvky uživatele - 144.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Úhyn slepic, 12.9.2016 Napsala jste bohužel málo informací, abych mohla alespoň nějak porovnat své zkušenosti s tím, co se děje u Vás. Jak už napsal "můj" drahý S.P.Ch., je důležité popsat detaily.
Nicméně, jestliže včera už čtyři dny nic nejedla a nepila, mám za to,... celý příspěvek > |  | Krmení, 7.9.2016 Vypadají pěkně ty Vaše holky.
Já si tedy neumím představit, že by naše holky neměly stromy a keře, protože to je v teplých dnech jejich nejoblíbenější činnost při siestě. Tedy vyhrabat si pod stromem/keřem pořádnou díru a uvelebit se. Ale asi to... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 6.9.2016 Děkuji za reakci a snahu o uklidnění:).
U nás, tedy babička také tak drůbež zabíjela, ale nevím, říká se to, že jsou to jen nervy. |  |
|
|
|