|
Příspěvky uživatele - 24.150
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mf70, 26.4.2012 Poradí někdo, koupil jsem MFu a nemám návod, nevím jestli šroub na šroubovák u pravého kola je na hladinu oleje nebo něco jiného, je pod ním pružina ale spíš bude k nějaké regulaci, když se nechá zašroubovat různě hluboko... popř, jak hodně oleje se... celý příspěvek > |  | Pšenice pro slepice, 1.4.2012 Tak já koupil pytel v družstvu v JN za 300kč:-(( |  |
|  | Černé fleky na jablkách, 14.1.2012  Zdravím, koupil jsem starší zahradu a jsou tam vysoké jabloně, které plodí takováto špatná jablka.Poradí někdo co s tím?Díky |  | Jetel bílý - plazivý, 10.7.2011 Potřeboval bych omezit růst jetele bílého na pastvině, bez chemie-pasou se tam ovce.Poradí někdo nějakou pro ovce příznivou rostlinu nebo travní směs, která by růst jetele zastavila a jetel utlačila? |  | Jetel, 26.6.2011 Žere koza jetel?Rozmáhá se mi moc na pastvě pro ovce a nevím co s ním.Je to jetel bílý, nejspíš plazivý.Poradí někdo. |  | Jetel, 26.6.2011 Já mám stejný m.Jetel mi zabírá čím dál, tím víc pastviny a nevím co s ním.Ovce se tam zatím pasou bez problému.Pomohla by tam koza? |  | Jetel, 16.9.2010 Mě se ovce pasou na louce, kde je jetel bílý/plazivý/ a zatím tedy žádný problém-teda nežerou ho, je tam i jiná tráva. |  | Napajení v zimě, 16.9.2010 Potřeboval bych vyřešit napájení s kalfasu na zimu, aby voda nezamrzala.Nejsem stále přítomen, abych mohl dávat novou vodu, nebo rozbíjet led.Máte to někdo vyřešený, nějakým topným tělískem?Díky za příp.návod. |  |
 |
|
|
|