|
Příspěvky uživatele - 134.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krmení slepic v zimě, 30.12.2014 Tak teď už aspoň Zdeňko chápu to co jste psala v širších souvislostech. Předně, vím sama moc dobře co péče o zvířata obnáší a tak nikoho nesoudím protože to nechce dělat a zvířata si nepořizuje. Proto jsem Vám psala vrátit nebo udělat polívku není-li... celý příspěvek > |  | Krmení slepic v zimě, 28.12.2014 Zdeňko, z Vašeho dotazu jsem celkem zmatená. Na jedné straně se ptáte co můžete pro slepice udělat, aby chuděrky netrpěly a straně druhé nejste ochotná jim koupit pšenici.. která je pro ně nejdůležitější částí stravy... fakt tomu nerozumím. Co bude... celý příspěvek > |  |
|  | Slepice nenesou vajíčka, 27.12.2014 Co třeba potřeba odpočinku, chlad, přechozené nastydnutí - porucha vaječníků např.?
Z našich pěti prvních slípek Isa Brown snáší po přeléčeném nastydnutí a zánětu vaječníků už jen jedna, nejvíce odolná - neslabší průběh nemoci. Růžovka byla... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 27.12.2014 Asi ano Lído. No já cítila vůni a ne pach, tak to ani řešit nemusím. Jen mě zkrátka zajímalo proč to někteří dělají. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 27.12.2014 Zdravím, no taky zajímavá možnost a jestliže Vám dobře funguje, tak je to jen dobře.. Já si to v praxi neumím a nechci ani moc představit, protože při mém dobrém míření bych jim spíš přerazila čumák.
Nevím jak to mají ostatní, ale z těch tří... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 Myslím Pavle, že to je naprosto jasné. Ale máte tedy asi pěknou páru, když dáte naráz 12 kousků. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 Děkuji Vám Miloši za podrobné vysvětlení. To co jste napsal mi dává smysl. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 Také máme rantlíky u kotců, i když nižší, ale fungují a přesně jak píšete, snese se i větší/vyšší podestýlka. Těm našim rošťákům chutná sláma skoro víc než seno, což mi trochu vadí... seno jsme dělali sami, ručně sekali, sušili, obraceli,... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 No jo no, to je fakt, koukám na to ze svého úhlu pohledu a to co zase považuji za normální já, může někoho vyvádět z rovnováhy:). Je pravda, že já se sice obecně obávám napadání mezi více králíky, ale to, že si mohou a směřují k tomu... ukousávat... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 Tohle asi těžko posoudím, samozřejmě stát se může vše a každopádně při větším počtu zvířat si člověk nemusí opravdu všimnout hned nějaké drobnosti, ovšem to co jste tu popsal mi zkrátka jako drobnost nepřipadá a kritizuji ten fakt.. že si... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 26.12.2014 To je strašný!!! Vůbec mi není jasné.. nebo to spíš nechápu a nehci ani chápat... jak je možné, aby si člověk něčeho takového nevšiml! Je mi jasné, že při větším osazenstvu si člověk nemusí nezbytně všimnout ihned nějaké drobnější změny, ale tohle... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 25.12.2014 No jo, ale proč tedy Lído dělají?
Pořád nevím, já nedělám a dělat nebudu, ale třeba někdo to dělá a řekne mi proč. Já pro to nějak nenacházím důvod a to maso je prostě tak dobrý.. guláš asi taky fajn věc.
Jen, aby to nebylo s tou vodou jako s... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 25.12.2014 I když se ne ve všem bez rozdílu shodujeme jak co dělat, tak na základní princip... dobře se o zvířata starat... nahlížíme podobným způsobem,
Toho "dobráčka" jsem dala do uvozovvek právě protože jsem to slyšela z více stran, ale zkrátka u nás se... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 24.12.2014  Děkuji za Váš příspěvek Pavle (pamatuji si správně?).
I když to někdy asi vypadá, že si z rad od Vás i dalších chovatelů až tolik nedělám, není to tak úplně pravda. Všech rad vás zkušenějších si velmi vážím, protože každou dobře míněnou radu... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 24.12.2014 Miloši, děkuji Vám za postřehy a rady.
Nemyslela jsem to vysloveně tak, že když budou mít větší kotec budou si udržovat štíhlou linii, to jsem asi nejspíš špatně napsala. Myslela jsem to tak, že budou mít možnost většího pohybu ve větším kotci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|