Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kohout - poranění nohy, 7.11.2014
Martine, máte naprostou pravdu. Je mi jasné, že pro chov již dále nebude vhodný. Je však pravda, že já si ho ani tak pro chov nebrala, jako spíš proto, aby obšťastňoval naše holky a nám neupadli ruce z jejich neustálého drbání. No to teď tedy... celý příspěvek >
Kohout - poranění nohy, 7.11.2014
Děkuji Vám za odkaz i radu. Věřím, že je to možné vyřešit, zatím jsem to nevzdala:). Děkuji
Kohout - poranění nohy, 6.11.2014 Obsahuje fotku
Ahoj Martine, děkuji za reakci. No bohužel zlomenina to není, s tou bych si poradit uměla (tedy podle typu zlomeniny pochopitelně). Bohužel je jisté, že noha je ochrnutá, prokrvuje se jak má, ale žádná motorika. Uspání mám zatím "v záloze",... celý příspěvek >
Kohout - poranění nohy, 2.11.2014
Opět zdravím s problémem a obracím se o radu jestli někdo nemá zkušenosti. Náš zhruba půlroční kohout liliput má nějaké zranění nohy a já to neumím identifikovat, abych mu nějak pomohla. Je mi jasné, že většinu asi napadne, abych ho klepla,... celý příspěvek >
Vynesené slepice, 14.10.2014
Přeji Vám i slípkám příjemné žití a spoustu vajíček.
Vynesené slepice, 13.10.2014
Nijak jste se mě Lukáši nedotkl. I když já se snažím vést si přesnou evidenci atd., oproti mé babičce celkem zaostávám. Nejenže si vedla přesné záznamy o každém chovaném/narozeném/zemřelém zvířeti, ale konkrétně slepice měla označeny vždy všechny... celý příspěvek >
Slepice- pomocnice v boji proti slimákům, 26.9.2014
Já to nevím, proč se to nemá dělat. Řekla mi to maminka, ale důvod také neví. Tuhle skutečnost si nemám jak ověřit, resp. ani ověřovat nechci. Zkrátka plžáky už slepicím nedávám, když ho najdou a zbaští sami, je to jejich věc. Jak už jsem... celý příspěvek >
Vynesené slepice, 25.9.2014
Děkuji a i Vám přeji, aby Váš budoucí chov byla radost a dařilo se vám všem. Se slepicemi je zábava, i když se říká, že jsou hloupé, není to pravda. Nedávno jsme si pořídili kohoutka liliputa, teprve dospívá a je to s ním také legrace. Zatím se... celý příspěvek >
Vynesené slepice, 25.9.2014
No na dožití prostě znamená, že budou žít dokud sami nezemřou, v ideálním případě stářím, ale bohužel mám zatím osobní zkušenost i s nemocí kdy se jednou stav slepičky natolik zhoršil, že jsem ji nakonec musela nechat u veterináře uspat. Jasné, že... celý příspěvek >
Vystrašený kocour, 23.9.2014
Nemůžeš dávat zvířeti léčiva aniž bys znala původ jeho problémů. Antidepresivy mu můžeš ještě více uškodit. Nemůžu na dálku diagnostikovat problém, jen můžu uvést vlastní zkušenosti. S vyjímkou špatných zkušeností jsem často viděla plaché... celý příspěvek >
Vynesené slepice, 23.9.2014
Měli by je prodávat v zásadě v jakékoliv drůbežárně kde se chovají nosnice. Co jsem slyšela, tak mají určitá období kdy slepice vyřazují. Tak asi nejjednodušší bude si najít nějaký ten chov a poptat se tam. Strejda google nabízí např.... celý příspěvek >
Zlodějina Kavapo, 15.9.2014
Nemáte auto, ale jistě máte sousedy, přátele atd. zkrátka lidi, kteří by jistě byli ochotní příležitostně pomoct třeba "za kus koláče" nebo jinou protislužbu.
Smutná slepička, 11.9.2014
Samozřejmě je možné, že má problém s tím "vyprdnout" vajíčko, stejně tak jako může mít "jen pocit, že má vajíčko". Nevím jak lépe to napsat. Dost možná může mít zánět vejcovodů. Podstatné je v jakém je celkovém stavu, tedy podívejte... celý příspěvek >
Jak sehnat ježka?, 4.9.2014
Z mých zkušeností je to rychlejší ve větší zástavbě, ale proč ne i u pole. Ježky nesháním, máme jich tu dost. Začali k nám pravidelně chodit ve větších počtech od té doby co jim dávám u domu misky s granulemi pro kočky. Také tu mají vícero... celý příspěvek >
Jak sušit bylinky? V troubě?, 30.8.2014
Zkušenost se sušením bylinek v troubě nemám, tak vlastně k tématu neporadím, ale přesto budu reagovat. Bylinky suším zásadně v "garáži" navázané do kytic jako na šňůře s prádlem, po usušení odrbu do uzavíracích sklenic. Neumím si ani... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika