|
Příspěvky uživatele - 128.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014 Dík Stando za reakci, vyzkouším, vyseji a napíši jak to dopadlo. |  | Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014 Dobrý den, při ceně pšeničného, nebo ječného šrotu a zhruba poloviční ceně pšeničné mouky v akci (16/ 8) uvažuji nahradit pro slepice šrot moukou. Je mi jasné, že je mouka jemnější struktury a může být paradoxně obsahově chudší o to co se na rozdíl... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 31.1.2014 Můžete prosím předat zkušenosti ohledně používaných roztečí pro jednotlivé druhy zeleniny, rozměření a způsob jak děláte díry do tkaniny, jestli se chozením tkanina nepoškodí a jaká je její životnost? Ppřípadně i jak odstraňujete plevel v dírách... celý příspěvek > |  | Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014 Dobré ráno. V září jsem natrhal od deště rozpraskané plody Tomatoberry, chtěl jsem si z nich pro malou dostupnost odrůdy a vyšší cenu odebrat semena, i když už nebudou F1. Zavázal jsem je do mikrotenpvého sáčku a našel je asi před týdnem, tekly,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|