Příspěvky uživatele - 128.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014
Dík Stando za reakci, vyzkouším, vyseji a napíši jak to dopadlo.
Náhrada šrotu pšeničnou moukou pro slepice, 31.1.2014
Dobrý den, při ceně pšeničného, nebo ječného šrotu a zhruba poloviční ceně pšeničné mouky v akci (16/ 8) uvažuji nahradit pro slepice šrot moukou. Je mi jasné, že je mouka jemnější struktury a může být paradoxně obsahově chudší o to co se na rozdíl... celý příspěvek >
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 31.1.2014
Můžete prosím předat zkušenosti ohledně používaných roztečí pro jednotlivé druhy zeleniny, rozměření a způsob jak děláte díry do tkaniny, jestli se chozením tkanina nepoškodí a jaká je její životnost? Ppřípadně i jak odstraňujete plevel v dírách... celý příspěvek >
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014
Dobré ráno. V září jsem natrhal od deště rozpraskané plody Tomatoberry, chtěl jsem si z nich pro malou dostupnost odrůdy a vyšší cenu odebrat semena, i když už nebudou F1. Zavázal jsem je do mikrotenpvého sáčku a našel je asi před týdnem, tekly,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika