|
Příspěvky uživatele - 181.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dendrobium - pokroucené listy, 28.2.2013 Tato konkrétní rostlina je pořád na stejném místě. Nanejvýš se stěhuje z jedné strany parapetu na druhou.
Je možné, že takto pokroucené listy má už delší dobu a jen jsem si toho všimla až teď. Jak jsem psala, dřív nebo později se nám začaly... celý příspěvek > |  | Dendrobium - pokroucené listy, 28.2.2013  Dobrý den,
chtěla bych poradit, co se nám stalo s orchideí. Už ji máme pár let a teď na ní začaly růst pokroucené listy. Vypadá to, jako by se nový list nemohl "vyloupnout" z toho starého.
Stalo se nám to dříve u všech těchto orchideí. Čím to... celý příspěvek > |  |
|  | Samice se nechtějí nechat připustit, 10.1.2013 Děkuji za odpověď. Dnes jsem se pokoušela znovu samice pářit se samci, kteří dokonce předemnou se pářili s jinou / cizí / samičkou. Proto vás prosím ještě o radu kolik toho oleje samici můžu dát. Nevím si už rady. Už asi měsíc je krmím jen seno,... celý příspěvek > |  | Samice se nechtějí nechat připustit, 9.1.2013 Slyšela jsem, že samice se nechtějí pářit, když jsou krmeny ječmenem. Je to možné? Nece se mně tomu věřit.
|  | Tlustice, 9.1.2013 To vypadá přesně, jako když koření. Možná je přemokřená, ta moje tlustice mi přesně tohle dělá, když má moc vody -> zkuste méně zalévat. |  |
 |
|
|
|