Příspěvky uživatele - 181.112

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dendrobium - pokroucené listy, 28.2.2013
Tato konkrétní rostlina je pořád na stejném místě. Nanejvýš se stěhuje z jedné strany parapetu na druhou. Je možné, že takto pokroucené listy má už delší dobu a jen jsem si toho všimla až teď. Jak jsem psala, dřív nebo později se nám začaly... celý příspěvek >
Dendrobium - pokroucené listy, 28.2.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych poradit, co se nám stalo s orchideí. Už ji máme pár let a teď na ní začaly růst pokroucené listy. Vypadá to, jako by se nový list nemohl "vyloupnout" z toho starého. Stalo se nám to dříve u všech těchto orchideí. Čím to... celý příspěvek >
Samice se nechtějí nechat připustit, 10.1.2013
Děkuji za odpověď. Dnes jsem se pokoušela znovu samice pářit se samci, kteří dokonce předemnou se pářili s jinou / cizí / samičkou. Proto vás prosím ještě o radu kolik toho oleje samici můžu dát. Nevím si už rady. Už asi měsíc je krmím jen seno,... celý příspěvek >
Samice se nechtějí nechat připustit, 9.1.2013
Slyšela jsem, že samice se nechtějí pářit, když jsou krmeny ječmenem. Je to možné? Nece se mně tomu věřit.
Tlustice, 9.1.2013
To vypadá přesně, jako když koření. Možná je přemokřená, ta moje tlustice mi přesně tohle dělá, když má moc vody -> zkuste méně zalévat.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika