Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazy v březnu 2013, 18.3.2013
Pokud se stromky právě nechystají kvést, tak jim zima nevadí.       Lída
Zálivka po hojení stromů, 17.3.2013
Není nutné - také jsem dnes pohodila ke stromkům cererit a nechala být. U nás na zahrádce ještě nejde voda a navíc má pršet (nebo sněžit?).   Lída
Množení lístky, 17.3.2013
Nejrychlejší to je odkopkem, máte i stejnou odrůdu. Oříškem to lze také, ale plody pak mohou být jiné - záleží na sprášení.           Lída
Tis - lze ho zachránit a tvarovat?, 17.3.2013
Podle mne obroste, pokud vím, tak tis je jediný jehličnan, který se dá zkracovat i do starého dřeva. Ale poměrně pomalu roste.           Lída
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 17.3.2013
Táta měl šeřík štěpovaný na kmínek a podnož neustále bohatě vyrážela. Jelikož korunka byla vysoko a k udělání kytice byl potřeba žebřík, zlikvidovala jsem ho a teď mám keřové. Ale v místě toho původního pořád výhony rostou, asi na to budu muset vzít... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 17.3.2013
Tak jsem myslela, je už postupně přijde jaro... Teď jsem koukla na YR ... a 24.,25.,26.3. píšou zas pro HK v noci -10°C...... To už bude všechno narašené... Jen doufám, že to do té doby změní...         Lída
Nemoc?, 16.3.2013
Není možné, že by ty okraje listu hnědly nad tou škvírou nad radiátorem? Mám podle fotky dojem, že je to nad ní?    Lída
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 16.3.2013
Šeříky se stříhají po odkvětu, abyste se nepřipravili o květy. Ale jak na stromkové neporadím, mám keřové.           Lída
Jak přinutit lopatkovec ke kvetení, 16.3.2013
Přesadila bych ho. Světlejší místo není potřeba, sama ho mám ve stejné teplotě na boční stěně místnosti asi metr od okna se záclonou a listy má tmavé. Na světlo má jen malé nároky, spíš to bude zeminou.  Slunce by hp naopak mohlo popálit. ... celý příspěvek >
Výsadba meruňky po meruňce, 16.3.2013
Jen je potřeba vyměnit větší objem zeminy, protože jinak by se projevila tzv. únava půdy a stromek by nerostl.           Lída
Strupovitost na hlohyni, 16.3.2013
Ty ošklivé svraštělé listy mohly být způsobeny květnovými mrazíky. Strupovitost jsou šedočerné ďobky, ne svraštění. Ohledně stříkání hlohyní nevím - asi jako ostatní růžovité. Zatím jsem ještě nikdy okrasné keře postřiky... celý příspěvek >
Kdo pozná vodní rostlinu?, 15.3.2013
Ona snad ani český název nemá, my jsme jí říkali "mečíkovka", protože je jim podobná. Ale bacha, hodně se rozšiřuje podzemními šlahouny do okolí - mně lezla do kytek všude okolo, a když dostala ohrádku, tak se jí to nelíbilo a málo kvetla. Tak "šla... celý příspěvek >
Montbrécie - vyndaváte?, 14.3.2013
Drobnokvěté s přikrývkou přezimují, velkokvěté se musí vyndávat, zmrzly by.  Lída
Aku marhulu - odolnu proti monilioze a chutnu?, 14.3.2013
Uvažuji s podobnými požadavky (kromě ranosti) o Darině.    Lída
Co s muškáty?, 13.3.2013
Pokud byly živé, když jste je stříhala, tak obrazí.
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika