Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazy v březnu 2013, 24.3.2013
Kuky, jsem také HK - Labská II a na okně jsem ráno v 7h měla -11°C... A podle webových kamer na netu bylo v HK ráno -11,3°C a při zemi -13,3°C. Jestli mi zas nepřežijí růže, které jsem loni obnovovala, tak se z toho zmrcnu !   ... celý příspěvek >
Poradí někdo?, 22.3.2013
Nemohla by to být nějaká Dizygotheca?    Lída
Počkat s přesazením až po mrazech?, 22.3.2013
Zasazeným stromkům zima nevadí. Do zmrzlé země se ani rýčem nedostanete. Jen byste jim ublížil, venku jim je lépe.           Lída
Namrzlé mladé jabloně po výsadbě, 22.3.2013
Takhle - z vyrašeného spodního výhonu (nad štěpováním) jsem dělala před pár lety nový stromek u James Grieve Red, který mi totálně ožrali zajíci, když nám bezdomovci rozpárali plot. Během 3-4 let dorostl stejně vysazené stromky ... celý příspěvek >
Přejetá oskeruše, 22.3.2013
Nikdy jsem to zatím nepotřebovala, ale větší rány lze, pokud vím, ošetřit kravským hnojem smíchaným s jílem a stáhnout.     Jinak ten nátěr sadařským balzámem, který jste použil, je potřeba během roku opravovat, aby rána byla... celý příspěvek >
Jalovec čínský, 21.3.2013
Můj známý má na zahradě také dva staré kousky, které musel kvůli růstu do cesty zhruba o 1/3 z boku zmenšit. Obráží a "díra" v keři" se ztrácí. Ale pozor - jalovec čínský je hostitelem rzi hrušňové (takové oranžově hnědé chomáčky rosolu na... celý příspěvek >
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 21.3.2013
Založte je do zeminy, ale venku! Doma rozhodně ne, začaly by vám předčasně rašit. Až mrazy poleví, normálně je zasaďte.  Teď byste je nemohla pořádně zalít, protože by to zmrzlo.            ... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 20.3.2013
No přesně ... Zrovna nedávno jsme se bavily s holkama, říkala jsem, že jako holka jsem Zahradníkův rok jen tak "obyčejně přečetla", ale když jsem ho pak vzala do ruky po několika letech práce na zahrádce, brečela jsem u něj smíchy, jak to Čapek... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 20.3.2013
Mirku, nevím, jak je u vás teplo, ale tady v HK se během dne pohybují teploty těsně nad nulou, v noci tak -5°C (což by šlo, i když už bych chtěla jaro ), a na YR pro nás píšou až do konce března přes den max.nulu a v noci i... celý příspěvek >
Krvokvět, 20.3.2013
Mohl by to krvokvět být, nejspíš H.alboflos. Nechce moc mokra, aby neuhnil a spíš více světla (parapet). Jinak H.albiflos má většinou jen 2, max.4 listy. Jen se se stářím rostliny zvětšují a rozšiřují (říká se mu také "sloní jazyk". Roste pomalu.... celý příspěvek >
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013
Nemáte ještě nějakou fotku? Na téhle je vidět opravdu jen 1 starší větvička.   Lída
Řez nově zasazené meruňky, 19.3.2013
Zaprvé ji máte příliš hluboko zasazenou - místo štěpování by mělo být cca 10cm nad zemí, u vás je utopené v zemi. Nevím, do jakého "starého dřeva" chcete jít, když až na 1 výhon tam žádné není. Kromě toho ten výhon měl být pryč už loni, pokud jste z... celý příspěvek >
Název květiny, 18.3.2013
Ta první, mám ji doma.           Lída
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 18.3.2013
Ten stromkový už je pryč řadu let. Ale i když jsem se tehdy snažila vybrat ze země, co tam bylo (a vysadila tam kdoulovec), tak teď mi ve kdoulovci vyrůstá planý šeřík. Není špatný, ale všechno taky mít nemusím, že? Takže se chystám (už asi tři roky)... celý příspěvek >
Mrazy v březnu 2013, 18.3.2013
Pro HK 24.,25.,26.,27.3. píšou  -12°C... Místo, aby se teploty zvedaly, tak jdou dolů  :-(((       Lída
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika