Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 2.4.2013
Pane Jančo, oni ji loni neměli stříhanou a některé nové výhony jim rostou i ze staršího dřeva, ty by bylo zatím škoda brát až u země, to by mělo stačit až po sklizni.   Lída
Ještě abychom si rozuměli - odstřihnutím odkvetlé části myslím odstřihnout tu část prutu, na které byly loni plody (ne jen postranní větvičky).           L.
Ostříhat jen odkvetlé. Ona vyhnala z ještě starších prutů (na jejichž koncích kvetla loni) nové výhony, na těch bude plodit, takže opravdu jen odkvetlé části (na těch už znovu neplodí). Zkrácením byste se připravili o část úrody, ony stejně většinou... celý příspěvek >
Teď jsem koukla, že zřejmě už loni nebyla stříhaná. Tak zatím odstraňte jen ty odkvetlé části výhonů. Měly by pak letos odspodu vyrazit nové výhony a ty ponecháte příští rok.           Lída
Loňské jsou tmavší, hladké, bez postraního rozvětvení a ještě nekvetly.  Lída
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
Pro PP - ale je to začátečník, asi kompost ještě nestihl založit...   Lída
Zima nekončí, přikrmujte ptactvo, 1.4.2013
Myslím si, že "klábosení o zahradním absťáku"  a krmení ptáků se nevylučuje. Krmím od podzimu jak na zahradě, tak doma a "absťák" už mám také...           Lída
Výsadba třešně do kompostu, 1.4.2013
Z těch kupovaných substrátů je dobrý "zahradnický substrát B". Jinak v té díře bych smíchala původní zeminu se substrátem tak půl na půl a čistý substrát dala jen okolo kořenů. Dolů do jámy můžete naházet i případně sundané drny, listí, zbytky z... celý příspěvek >
Pomoc při určení druhu rostliny, 1.4.2013
Dracaena fragrans "Compacta"           Lída
Podaríte o jak se jmenuje tato kytka, 31.3.2013
Rhoicissus rhomboidea. Nezmar... Nechce přelévat, zalít vždy, když začne klopit konce větviček. Snese málo světla, klidně může být i u stropu - dělá dlouhé převisy. Mám ho léta v normální pokojové teplotě v obýváku.  Lída
Už postřik na kadeřavost?, 31.3.2013 Obsahuje fotku
Jó Modřinky! Broskve! A jí si říkala, jak asi zasadili modřinku ...  Už mne i napadlo, jestli nemysleli modřenec nebo ladoňku, když tam bylo malé "m".            Lída
Už postřik na kadeřavost?, 30.3.2013
Modřinky??? - - - Jinak jsem dnes také naposled stříkla, Syllitem. Zítra už má zas chumelit  :-((           Lída
Máte někdo rostlinku Tacca velkokvětá, 29.3.2013
Na stránkách ireceptar.cz udávají tam dobu klíčení 2-11 měsíců...          Lída
Je už pozdě na stříhání ibišku?, 29.3.2013
Stříhání nemá vliv, může to být třeba studený vzduch (větrání), nebo tím, že je rostlina ještě menší a "neutáhne" to. Občas se to stane.           Lída
Živý plot do velkého větru a sucha, 28.3.2013
Z jehličnatých by to mohl být jalovec - Juniperus communis.             Lída
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika