Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Celoroční stan na zahradě legislativa, 5.4.2013
Pro I: pokud je stavba spojená se zemí pevným základem, je to nemovitost (třeba ohledně placení daně). Ale za stavbu se nyní považuje vše, co "plní účel stavby" (třeba i maringotka).         Lída
Treba planty rajcin uz presadzat, nevadi drobna muska?, 4.4.2013
Asi bych je nepřesazovala, jen bych dosypala zeminu až po první lístky.  Lída
Slabé semenáče, 4.4.2013
Vytáhlé a slabé semenáčky čehokoliv způsobuje málo světla + moc tepla zároveň.  Lída
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013
Nechala bych ho, stromek starý není, roste pěkně a Šampion je dobrý. Ono se lehce kácí, ale než něco zas do té velikosti doroste, chvíli to trvá  ;-))  Lída
Celoroční stan na zahradě legislativa, 4.4.2013
Ano, od 1.1.2013 je novela stav. zákona. Ale když jsem se na ni ptala u nás (HK) ohledně stavby zahr. chatek v osadě (těch by se měla také týkat), bylo mi řečeno, že dosud nedošli k jednotnému výkladu novely... Takže opravdu záleží na příslušném... celý příspěvek >
Jahodnik, 3.4.2013
Z originálního kupovaného semena jahodníku F1 by měly být samé plodící rostliny. Až 50% sterilních rostlin se může vyskytnout, pokud si někteří myslí, že mohou hybridy F1 množit semenem z nich získaným.... celý příspěvek >
Co mohu nebo nemohu sázet po česneku?, 3.4.2013
Není to kvůli vyčerpání živin, ale kvůli chorobám.          Lída
Co mohu nebo nemohu sázet po česneku?, 3.4.2013
Česnek může na stejné místo přijít zas za několik let (říkají za sedm), takže dávat trvalky by nebylo dobré. Spíš použít záhon na jinou zeleninu (ne cibulovou) nebo třeba jahody.           Lída
Čačanski šećer, 3.4.2013
Za málo, stačí si dát do google "čačanski šečer" a pak překlad, je tam toho víc...           Lída
Jak ostříhat popínavou ostružinu, 3.4.2013
Podívejte se na ty přiložené fotky, soudila jsem podle nich. Jinak u mne to Thornfree občas udělá - třeba metr nad zemí. Výhony mám tak cca 4m dl.  Lída
Zima nekončí, přikrmujte ptactvo, 3.4.2013
Ano, ořechy loupané - ty by asi nerozlouskli. Týká se to zrní (třeba proso vrabci žerou a jáhly už ne) a třeba slunečnice.           L.
Zima nekončí, přikrmujte ptactvo, 3.4.2013
Někde jsem slyšela, že drcená a loupaná semena nežerou (preventivně už vrozeně od přírody) z toho důvodu, že by mohla být nažluklá.         Lída
Čačanski šećer, 3.4.2013
Čačanská sugar Autor John na 11/26/2012 na 01:21 | Kategorie Plum | Žádné komentáře Vznikl křížením Agen 707 x Pacifiku v roce 1961. rok. Je uznávána pro odrůdy v roce 1975 Vynikající pro zpracování na brandy. Plodem je vejčitá váhy (asi 40 g).... celý příspěvek >
Proč jsou králíci vzteklí?, 2.4.2013
U nás to dělávali jen samci (co chtěli k samici) nebo samice, když měla hnízdo...
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
A nebylo by nejjednodušší nechat část té jílovice shrábnout a odvézt a pak nechat navozit ornici? Aspoň tam, co to ještě nemáte osázené. Ale nejde mi do hlavy, že by nějaká firma zakládala zahradu u domu jen v jílu bez navezení vrstvy ornice.  ... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika