Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradíte jak zachránit Rododendron, 25.4.2013
Teď bych s ním nehýbala, nemusel by to přežít. Ten Dithane je na houbové choroby, tak snad pomůže...          Lída
Kam s brusinkou, 25.4.2013
Hlavně dát rašelinu, je to vřesovištní rostlina. Slunce a vlhkou zem.   Lída
Lonicera - růže z Jericha, 24.4.2013
Zimolez jsem měla a zlikvidovala jsem ho kvůli mšicím - byl jimi vždycky doslova obalený.   Lída
Ako pestovat mlade stromceky?, 24.4.2013
Nebojte, ony budou plodit. Ale ty první dva-tři roky musí vyrůst, většinou se jim plody ani nenechávají, aby se nebrzdil růst. Ten Veget - to je biokompost, jak píšou? Já zjara používám Cererit, přes léto mulčuji trávou (mám také písčitou zem), na... celý příspěvek >
Poradíte jak zachránit Rododendron, 24.4.2013
Pokud by to bylo houbové onemocnění, tak stříkat Dithane 3x po 14ti dnech. Sluníčkem to asi není, to by to zhnědnutí nebylo tak pravidelné. Přeschlý není, listy nemá sklopené (takže i kořeny by měly být v pořádku). Ještě mu můžete zkusit přihodit... celý příspěvek >
O jaký jde druh vrby?, 24.4.2013
Zkusila bych asi nařízkovat japonskou tříbarevnou Hakuro-Nishiki, prodávají ji jako keřík i na kmínku. Ta by možná jako plot šla udržet (ale neručím za to), navíc nové přírůstky má barevné.          ... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 24.4.2013
Jéé, to je krása... U mne (HK) jsou zatím jen nalité pupeny  :-((           Lída
Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 24.4.2013
Do té druhé vám víc padá ptačí trus - tak jestli ji to trochu nepálí... Nic jiného mne nenapadá. Jinak sama kamčatské borůvky hnojím jen zjara trochou cereritu a na podzim přihrnu kompostem, jsou nenáročné. Ale pořádně začnou růst až tak třetím... celý příspěvek >
Rozkvétající broskvoně, 24.4.2013 Obsahuje fotku
I v HK  :-)))   (nektarinka Venus)        Lída
Kdy sundat netkanou textilii, 24.4.2013
Na cibuli dávám textilku, když má asi 4cm, sundávám ji až koncem května. Na česnek ji nedávám, až pak zas na zimní pór od poloviny srpna do poloviny září.           Lída
Oloupaná kůra na kmeni a prasklina ve dřevě jabloně, 24.4.2013
Zadejte si do google vyhledávače jabloň Rubín, vyjedou vám školky, kde ho prodávají (např. prodejstromku.cz).           Lída
Soused, 23.4.2013
Pokud jste měl postavenou zeď (dům ap) na hranici schválenou, musel souhlasit i soused (podle pův.stav. zákona). Podle novely platné od 1.1.2013 smí soused bez ohlášení stavět až ve vzdálenosti 2m od hranice, je to tam jasně definováno. Ale když jsem... celý příspěvek >
Blatouch v trávníku, 23.4.2013
Pokud je to orsej, tak za krátkou dobu po odkvětu se zatáhnou i lístky a nebude až do příštího jara v trávě vidět. Jinak blatouch jsem kupovala a sázela k jezírku a orsej vydloubla u domu a sázela pod keře - než se olistí, tak tam krásně svítí... celý příspěvek >
Mahonie - mám ji vysadit?, 23.4.2013
No ona chce občas trošku pokrátit některé větve, aby vypadala zelená celá a ne jen na koncích.           Lída
Sázení nově koupených keřů, 23.4.2013
Pokud je po vyklopení z květináče vidět kořeny omotané kolem dokola, je potřeba vzít nějaký kolík a u dna - pokud to jde - se snažit kořeny rozmotat, to samé u stěn - snažit se je vytáhnout nebo roztrhat u stěn pevný bal tak, aby sice držel... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika