Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malý jehličnan do předzahrádky, jižní strana, 6.5.2013
Jakou máte zem, jaký chcete tvar, jakou šířku a jakou barvu?
Houba - huba pod jabloňou, 6.5.2013
Ne. Se stromy nemají nic společného.            Lída
Gala, 6.5.2013
Galu mám asi pět let, pořídila jsem si ji, protože mi koupená v obchodě moc chutnala (a chutná), je voňavá. Mám ji na málo vzrůstné podnoži, bohužel její označení nebylo uvedeno. Oproti ostatním stromkům v řadě velmi málo roste i plodí, zřejmě ta... celý příspěvek >
Mechový povlak na rozmarýnu, 5.5.2013
Tomu nic není , takhle vypadají mladé lístky, jako starší potom olysají . Lída
Obnova aleje, 5.5.2013
...pokračování: Výzkum přinesl i některé překvapivé závěry: aleje mají dokonce pozitivní dopad na bezpečnost silničního provozu. Při vyšší hustotě alejí je riziko dopravní nehody až třikrát nižší. Aleje mnohem lépe než dopravní značky... celý příspěvek >
Obnova aleje, 5.5.2013
Výzkum také potvrdil, že neexistuje žádná spojitost mezi rizikem dopravních nehod a četností výskytu alejí blíže než bezpečnostní čtyři metry od silnice.  Likvidace alejí a stromořadí podél českých komunikací probíhá bohužel poslední roky s... celý příspěvek >
Obnova aleje, 5.5.2013
Kateřino, naprosto souhlasím, aleje stromů k českým silnicím patří. Co na silnice nepatří, jsou reklamy rozptylující pozornost a zběsilí řidiči, kteří ve snaze nahnat 5 minut se ženou jak blázni a neváží si života svého ani ostatních.... celý příspěvek >
Rezavá gelovitá houba na cypřišku, co to je?, 5.5.2013
Teď v posledním Zahrádkáři psali, že lze chránit i jalovce - 2x - 4x postříkat v polovině srpna a září přípravky Kumulus WG, Amistar, Delan 700 WDG, Horizon 250 EC, Ornament 250 EC, Score 250EC, Talent, Zato 50WG. Omezí se tím nová infekce jehlic,... celý příspěvek >
Kde legálně sehnat naše domácí orchideje?, 4.5.2013
...tak puskvorec to nemá...  :-(((   Lída
Kde legálně sehnat naše domácí orchideje?, 4.5.2013
Viděla jsem je na netu v nabídkách bahenních rostlin, ale už nevím přesně, který to byl eshop (možná puskvorec.cz?).          Lída
Černání a následné uhynutí včech rostlin v bytě, 4.5.2013
Kdybyste nenapsala, že palmu máte 20 let, tak řeknu "přelití a chladno", ale když pěstujete kytky tak dlouho, určitě víte, co potřebují. Jediná možnost by byla, že by vám chtěl někdo ze spolubydlících pomoci a zaléval také, případně na ně otvíral... celý příspěvek >
Jak zmladit klematis?, 4.5.2013
Seřízla bych ho tak 30cm od země, ať je to kterýkoliv druh a přihnojila ho. Měl by vyhnat silné nové výhony - a buď na nich pokvete letos, nebo v nejhorším případě další rok. Ale seříznutí by mu určitě prospělo, zesílil by.  Lída
Kdy stříkat švestku?, 4.5.2013
My stříkáme, když je ze 3/4 odkvetlá.     Lída
Vrba japonská, 4.5.2013
Japonskou vrbičku stříhám před rašením zhruba na 10cm větvičky. Kamarádka už ji má hodně statnou, a ořeže větve opravdu na tlusté holé pahýly také asi 10cm dlouhé a v létě má korunu 1,20m v průměru... Ale řežeme je dřív, takže už mají asi 3cm nové... celý příspěvek >
Cypřišek Lawsonův, 4.5.2013
Jestli jste ho nespálili - při a hned po výsadbě se nehnojí!! Ale nezapomněli jste při výsadbě (pokud měl pevný bal) rozvolnit kořeny? A cypřišky vyžadují víc zálivky než např. thuje.           Lída
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika