|
Příspěvky uživatele - 220.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Třešeň + rybíz, 14.5.2013 Ta třešeň má zřejmě zaschlou ušlechtilou část, jinak by rašily pupeny na kmínku - z těch by šla založit korunka. Pokud raší jen dole podnož a kmínek je suchý, vyhoďte ji. Rybíz vyhoďte v každém případě, z toho by nikdy pořádný keř nevyrostl. ... celý příspěvek > |  | Nemoc novych hrusni, 14.5.2013 Jen mne ještě napadlo, že je fakt, že vlnivník bývá hlavně u středové žilky - a u vás to je po celé ploše. Ona by se teď také pomalu mohla začít projevovat rez hrušňová - ale to většinou bývá pár bradavic na listu. Také nejdříve dělá jen... celý příspěvek > |  |
|  | Nemoc novych hrusni, 14.5.2013 Honzo, to, co je na fotkách materiálu z Mend.univerzity by se vám z toho vyvinulo, máte to teprve v začátku. Měla jsem ho také na nové hrušni před dvěma nebo třemi roky, prý tím jsou promořené ovocné školky. Je fakt, že než jsem zjistila, co to je,... celý příspěvek > |  | Likvidace orseje jarního, 14.5.2013 ...já jsem si ho pod keře nasadila, protože se mi líbí - zjara je pěkný a v létě zatáhne. A v trávě před domem místa po něm v létě zakryje tráva, nejsou vidět holá místa, takže je to také dobré. Lída |  | Azalka venkovní, 14.5.2013 Někdy se stane, že kvetení vynechají. Hlavně, že roste - příští rok pokvete o to víc. Kromě toho ještě na některých rostlinách pozoruji dozvuky zimy 2011/2012, tak jestli to třeba také nemělo vliv na to, že nenasadila na květ. Lída |  | Rychle roustoucí odolná dřevina, 14.5.2013 Muchovník? Aronie? I obyčejný smrček lze zastřihovat - používá se i na živé ploty.
Thuje jsou jedovaté! Lída |  | Zakaz pestovani vlastnich seminek, 13.5.2013 Kristapána, a co bude se mnou?? Kopr se mi na zahrádce vysemeňuje sám od sebe! To ho asi budu muset vyplet a vysít ho znovu ze sáčku, aby mne nezavřeli :-((( Lída |  | Nákup okrasných trav, 13.5.2013 Stipa capillata - má v nabídce Najmanová. Lída |  | Znáte někdo tuto skalničku?, 13.5.2013 Je pěkná, ale jméno nevím - kvítky to má jako waldsteinia a lístky lesklé jako orsej, ale jiný tvar. Jsem zvědavá, co to bude... Lída |  | Nemoc novych hrusni, 13.5.2013 Honzo, to máte vlnovníka jak vyšitého! Použít výše uvedené postřiky. Lída |  |
|  | Nemoc novych hrusni, 13.5.2013 Na vlnovníka byly v textu zem.univ. z r.2006 uvedeny : Omite, Talstar, Cascade a Nissorun. Lída |  | Hitparáda odrôd sliviek podľa reálnej skúsenosti, 13.5.2013 Možná je u vás na dužině bez chuti u Hanity vinno chybějící sluníčko. U nás nemá slunce tak od 14 do 16hodin. Pak má až do večera zastíněný kmen a spodní část koruny. Je fakt, že u mne zatím nikdy přezrát nestihla, zatím to je také menší stromek a... celý příspěvek > |  | Angrešt - choroba?, 12.5.2013 Nepřipadají mi něčím napadené, jen jsou zatím menší... Lída |  | Portál rostlinky.cz (rastlinky.cz), 12.5.2013 Pokud přišly ve stavu, co je na fotce, tak se divím, že jste si vůbec něco od nich ještě objednal. Poslala bych jim to zpět, požadovala nové kvalitní zboží nebo peníze a už bych od nich v životě nic neobjednala. Navíc pokud vím, mají zboží dražší než... celý příspěvek > |  | Svetle zelene sazenice paprik, 12.5.2013 Tak jim pár těch kuliček dejte, to do té doby poznají, že něco dostaly . Lída |  |
 |
|
|
|