Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mam sarku alebo malo zeleza?, 15.6.2013
Šarka to není, ta dělá na listech kroužky. Tohle opravdu vypadá na nedostatečný příjem železa (může být způsobený i vápenatou půdou). Stromy pak i špatně kvetou. Nejrychlejší náprava je několikrát postříkat na list hnojivem doplňujícím železo,... celý příspěvek >
Poznáte někdo keř?, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Buddleia alternifolia to není, ta má dlouhé úzké lístečky jako vrba. Ale můj hroznovec teprve teď dokvetl, tak ten čerstvě sázený může být opožděný. Jen k těm komulím - buddleia davidii (ta běžná komule - květenství podobné šeříku) vypadá úplně, ale... celý příspěvek >
Tipy na rostlinky ke garáži, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Viděla jsem garáž porostlou pestrobarevným brslenem, vypadalo to moc hezky...        Lída
Kočka, 15.6.2013
Tak jí nabídněte k snědku něco jiného, aspoň tam nebudete mít myši  ;-))
Padá listí, 15.6.2013
To listí nevím, ale plody propadávají stejně jako u jabloní, při velkém množství nasazených si strom redukuje počet plodů, které uživí. U nás zase trochu padá listí z jabloní (ze spodních částí větví a ne mnoho), zřejmě za to může to letošní bláznivé... celý příspěvek >
Kočka nebo vydra?, 15.6.2013
Ty výkaly jsou od kuny, kočičí nejsou. Navíc rybu kočka žere jiným způsobem, neoddělí hlavu a neuhryzne ji v polovině do roviny. Řekla bych, že tentokrát kočku obviňujete neprávem. Kromě toho bych tipla i to, že 30cm ryba je na kočku dost velká, spíš... celý příspěvek >
Oleandr skvrny na listech, 14.6.2013
Díky, tzn., že je to houbového původu...           Lída
Potřebuji pomoct s identifikací rostlin do herbáře, 14.6.2013
Jo jo, 3. kociánek - a já si na něj nemohla vzpomenout! Ta 2. mi barvou připomíná pilát nebo kamejku...       Lída
Posouzeni stavu Hrusne, 13.6.2013
Kde opadává ta kůra? Mohl byste zkusit fotku - detail? Nebo aspoň popsat slovy.
Usychání růží - prosím o radu, 13.6.2013
Nemáte možnost ji alespoň na nějaký čas zasadit do zeminy na záhoně (o něco hlouběji), třeba by se vzpamatovala...     Lída
Oleandr skvrny na listech, 13.6.2013
Někde jsem četla o Kuprikolu, možná by šel i Diskus, nevím. A čeká mne to také, zrovna dnes jsem podobné skvrny objevila na svém oleandru na zahradě. Jsou jen na polovině keře, co jde ranní slunce, na starších listech, právě vyrážející lístečky... celý příspěvek >
Potřebuji pomoct s identifikací rostlin do herbáře, 13.6.2013
Myslím, že 1= penízek rolní, 5= hadinec obecný. Někde chybí listy, je to špatně poznat. Do herbáře se dávají kytky celé, i když někdy rozstřižené na dva nebo tři kusy.
Posouzeni stavu Hrusne, 12.6.2013
Takhle na fotce teda na umření vůbec nevypydá, dokonce nemá ani rez... Mech a lišejníky na větvích nevadí, stromu neškodí, ani nejsou známkou umírání stromu.     Lída
Poznáte škůdce?, 11.6.2013
Hálčivec, postříkat - už tu o něm bylo mnohokrát psáno.          Lída
Darovaný hvozdík - letnička, dvouletka, trvalka?, 11.6.2013
D.caryophyllus jsou většinou trvalky, ale některé odrůdy špatně snáší naši zimu a nepřezimují. Snad si z přiloženého textu něco vyberete, nebo budete muset podle fotek hledat na netu.     Lída Trvalky: D. caryophyllus –... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika