Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozeznám Bohumila od Sychrova?, 30.10.2013
... a který je pro Vás?
Elektrická čistě mulčovací sekačka, 29.10.2013
Tedy žádná sekačka nemulčuje přerostlou trávu! Aby mulčování fungovalo správně, můžete listy zkracovat maximálně o 1/3 výšky. Proto přerostlá tráva je tehdy, když se snažíte mulčovat zkrácením na 1/2. Osobně používám Bosh Rotak34 jenž při... celý příspěvek >
Nová odrůda broskvoně, 29.10.2013
Ze slivoňových podnoží jsem zkoušel Marunke. Afinita kolem 90% se mi zdá přijatelná. Důležitější se mi jeví vhodná volba termínu - při příliš pozdním očkování sice dojde k řádnému srůstu, ale nevyzrálý srůstový kalus snadno namrzá a očko buď sedí,... celý příspěvek >
Nová odrůda broskvoně, 28.10.2013
Tak už je rozhodnuto. Podal jsem přihlášku na registraci a zbývá jen zaplatit správní poplatky a dodat na jaře požadovaný počet stromků do odrůdových zkoušek.
Husqvarna 576 xp, 28.10.2013
jj mrcha těžká furt laží v koutě a používám tu druhou lehčí a obratnější.
Prořezání zanedbaného stromku, 27.10.2013
Víte, je pravděpodobnější, že patogen si vytvoří klony resistentní k určitému selektivnímu biocidu, než že kultivar s geneticky danou rezistencí tuto rezistenci ztratí. To by ji musely už dávno ztrati po několika cyklech množení i staré odrůdy, ze... celý příspěvek >
Bruska na řetězy motorových pil, 27.10.2013
Některé nejlevnější čínslé modely mají dorazy z plastu nebo uchycené v plastu s takovou vůlí, že se nedá mluvit o nastavitelném dorazu. Ale co by jste za 460,-Kč také asi za kvalitku chtěli?
Bruska na řetězy motorových pil, 26.10.2013
Řetěz stejně končí s prvním zubem, o který přijde... Dostal jsem jednou na doničení (na vyřezání pařezu) právě takový "minutu před smrtí" prvního zubu. Nový řetěz téměř nevibruje a tento přímo kopal. A rozdíl v probroušení byl jen cca 2 mm mezi... celý příspěvek >
Vertikutace v létě, 26.10.2013
pokud nemáte mech nebo stařinu mezi trsy, pak je vertikutace zbytečná. Jestliže by Vám v jarní vertikutace poškozovala jarní cibuloviny v trávníku, můžete stařinu vyčesat již nyní pomocí "drátkového" válce. Trávník poroste minimálně do vánoc někdy... celý příspěvek >
Moření cibulí mečíků, 26.10.2013
Jo máte pravdu, popletl jsem to s jiným. Ale stejně není Previcur vhodný na moření před skladováním.
Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013
to záleží kde sesadit, když v místě co jsem udělal ty červené čárky, tak v době květu aby se neposílil vršek ale spodek měl náskok. Tedy aby se neobnovily ty tři vrchní "terminály" či nedej bože se tam zapěstovalo koště z vlků. Pokud se bude... celý příspěvek >
není takové umění uvést štíhlé vřeteno brzo do plodnosti ale udržet ho co nejdýl v plodnosti. Ten stromek je opravdu spíš na dobře vedený opravný řez nebo přeroubování. S.
Ono dole je plodonoše dost a pokud sesadíte vršek ve správnou dobu, tak ho posílíte do plodnosti. Nesoudím podle udaného věku ale podle fotky. ten stromek má ještě půlku života před sebou možná dokonce 2/3 záleží na řezu a jak rychle ho utaháte při... celý příspěvek >
Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013 Obsahuje fotku
... sprominutím paní Lído, ale spodní patro je takové, že pod něj krásně zajede pán sekačkou (což je patrné i z dostatečné údržby trávníku). Spodní patro bych právě ponechal v plodnosti na dobu, než se přeroubování dostane do plodnosti a pak bych se... celý příspěvek >
Strupovitost vadí! Produkuje totiž mykotoxiny které jsou nebezpečnější než případná rezidua z moderních přípravků. Rezistent není o vzhledu, ale o ekonomice, protože čím modejnější přípravek tím vyšší cena. Ztráta rezistence je nesmysl, copak... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika