Příspěvky uživatele - 150.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení živých plotů, 15.8.2014
Jak a kdy množit keře jako kalina, zákuta, ibíšek,ptačí zob a nějaké skalníky a další.
Velmi nízká travní směs, 9.8.2014
Přesně tak, chtěl bych nízkou trávu nebo něco co se nemusí vůbec ošetřovat.
Velmi nízká travní směs, 8.8.2014
Prosím jakou travní směs.Roste mi tam psí víno ale to není ono.
Krmení pšenicí, 26.7.2014
Krmím králíky jetelem a senem k tomu přidávám pšenici. Nemám ječmen. Nevadí to?
Velmi nízká travní směs, 25.7.2014
Prosím o radu jakou velmi nízkou travní směs na svah který se nedá sekat ale chtěl bych aby byl stále zelený.Nemusí to být ani tráva ale nejaká nízka rostlina asi na 100m2.Svah je pod stromy a není bez vláhy.Nebude pochozí.
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 12.3.2014
Děkuji za odpověď asi bych preferoval benzinový štěpkovač.
Jaký štěpkovač mi doporučíte?, 12.3.2014
Mám asi 1ha akátového lesa a velkou zahradu.Chtěl bych aby drtič uměl dělat palivové dřevo z větví akátu a ovocných stromů.Jaký to dokáže průměr větve zpracovat? Poraďte
Benzínová okopávačka, 19.2.2014
Velice děkuji za zajimavý typ.Asi bych bral 201 pokud se dá zůžit pracovní šířka.
Benzínová okopávačka, 17.2.2014
Našel jsem okopávačku Solo 501 H-4T máte s ní někdo skušenost.Je lehká 12kg a šíře tak na řádek 25cm.Je k němu možno dokoupit několit dalších přídavných zařízení Tato by mě velice vyhovovala ale chtěl bych znát Váš názor.Děkuji
Benzínová okopávačka, 10.2.2014
Prosím o radu jakou si pořídit okopávačku.Ze zdravotních důvodů nemohu používat motyku.Chtěl bych nějakou co nejlehčí a elektrické zapalování, šířka pouze na 20-25 cm..Mám asi 6 arú zahrady.Prosím poraďte.
Jak zúžitovat králičí maso, 24.9.2013
Prosím o radu jak zúžitkovat větší množství králičího masa.dík
Jak zúžitkovat maso z většího množství králíku, 20.9.2013
Prosím o radu jak zúžitkovat z většího množství králíků maso.Dík
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 24.7.2013
Rad bych se zeptal. Vyklíčili mě pecky z porenče a z jedné pecky jsou 2 až 3 rostlinky a nevím jestli mám nechat jen jednu a ostatní vytrhat nebo je nechat, popřípadě jestli se to dá potom nějak rozděli. Diky za reakce.
Nemoc broilerových kuřat, 8.6.2013
A mohu dávat kukuřičný a nebo ječmený šrot..
Nemoc broilerových kuřat, 2.6.2013
Prosím o radu jak pečovat a čím krmit šesti týdenní broilery.Jedno nám začalo kulhat a teď už jen sedí tak jsem jim začal dávat do krmiva PLASTIN.Poraďte co jim ještě mám dát.Krmím Směs pro broilery, kukuřičný a ječmenný šrot něco málo míchanice a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika