|
Příspěvky uživatele - 54.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 18.4.2013 Já moc děkuji za všechny příspěvky a přeji ať se všem daří. |  | Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 15.3.2013 Ano, toto je také možnost, nicméně začínám být trochu zmatená. Jedni zde píší jen pastva, druzí přikrmovat, ale pak je zase tlusté na 3-4 prsty..co si mám z toho vybrat?? Předpokládám, že vy jste chovatelé, tak pokud byste byli tak moc hodní, můžete... celý příspěvek > |  |
|  | Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 14.3.2013 Moc děkuji a jen jste mi potvrdil to, čeho jsem se obávala ;-) |  | Velikost pastvy pro vietnamské prasátko, 10.3.2013 Zdravím Vás a poprosím o radu, jak velká pastva by měla být pro prasátko?? Rádi bychom si pořídili dvě selátka anevíme, zda bude stačit cca 500m2??
Děkuji za odpověď.
|  | Králíci a plašič hlodavců, 11.7.2011 ano budete jim skodit, uvedete je do stresu, je to jak u cloveka, prestoze danou frekvenci nevnimate, protoze ji proste uz neslysite, tak mozek ji vnima a je ve stresu a z toho plynou zdravotni potize. takze el.plasic ke kralikum ne.jen pasticku na... celý příspěvek > |  | Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 11.7.2011 mam kralika na zahrade, neni teda zakrsly, je to 3leta samice, kocky se boji ji, vybeh ma cca 1000m2, potkame se tak 3x tydne.Travnik se 1x za 2 mesice poseka sekackou, zadne hnojeni, musi se sekat pred destem, pak je porad pekny, nevim co mate za... celý příspěvek > |  | Kokcidioza - prosím radu, 11.7.2011 mame slepice pres 20 let a koxidiozu jsem u slepice nevidel, neco jineho je u kraliku, neni mesic, aby nekdo neonemocnel..ten ocet je dobry figl, ale neni 100%. dava se 5 polevkovych lzic na 10l vody. pouzivam vodicku acidomid, funguje dobre |  | Pořízení kozy, 11.7.2011 ja osobne mam kozy od brezna a znovu bych je neporidil..nevim jak mate obydli daleko od zahrady, ale kdykoliv se nekdo mihne v jejih zornem poli, zacne nehorazny kraval. co se spasani tyce, jsou vybirave a anglicky travnik jako ovce proste neudela.... celý příspěvek > |  | Kozí mečení, 11.7.2011 mam trosku problem s nadmernym meceni koz, stari 6 mesicu, kozel a koza.denne dostavaj 1/2 kyble jecneho srotu, seno maj trvale, ale moc ho nezerou, denne chodime spolu na vychazku, kde se spasaj vojtezku, jeste dostavaj vojtezku na vecer do... celý příspěvek > |  | Jak moc škodí kozy na zahradě?, 11.7.2011 Ano, nikdy bych nerekl, ze nejake zvire bude zrat kridlatku, kralici to nechteji, slepice nezobou, ale koza to ma radsi nez smrcky :-), nadruhou stranu obycejnou travou dost pohrda.. |  |
|  |
 |
|
|
|