Příspěvky uživatele - 111.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Miminka Andulek, 23.3.2015
Dobrý den, najde se někdo kdo by mi poradil? Mám pár Andulek krásně vyvedli mladý. Jen sameček po jednom miminu co dnes vylétlo z budky strašně útočí. Opravdu dost! Přilétne k němu a začne ho strašně ozobávat. Mimčo jsem zkusila vrátit do budky ale... celý příspěvek >
Králíčci a jejich oči, 17.3.2015
Děkuji Vám za odpověď, samice je a byla zdravá. Mláďata jsou čiperný skáčou jako by jim nic nebylo. Jsou od jedne samice, mela vrh šesti mladých. Mám ji od miminka a to jsou její první mimča. Zatím to vypadá že jim to nevadí a doufám že se do... celý příspěvek >
Králíčci a jejich oči, 16.3.2015
Poradí mi zde někdo, chovám králíky už dlouho a letos mám od tří samic 21 mladých dvě z toho mají jen jednon oko. Všichni už koukají, běhají i ty dva bez očíčka. Jen by mě zajímalo zda je to velký problém a co může nastat. Zažila jsem to popevé a tam... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika