Příspěvky uživatele - 156.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
okrasně - koupací jezírko 25-30 m2, 10.3.2009
Zdravím. My jsme si před 2 lety udělali podobné jezírko. Máme ovál cca 3 x 6 metrů. Mělčina 70 cm pro děti je 2x2 m a potom hloubka 1,3m, tam se vždy schovájí karásci. v té hloubce máme 2 lekníny. mělčinu 25cm máme po celém obvodu a tam v koších... celý příspěvek >
Co s malými karásky atd, 29.11.2008 Obsahuje fotku
Chtěla bych vás poprosit o radu - jak "likvidovat" mladé karasů? Letos už sice s nimi nic neudělám, ale jak zamezíte přemnožení karásků ve vašem jezírku vy. Napadlo mě nasadit nějakého dravce, možná malého úhoře. Máme jezírko asi 16m3, koi... celý příspěvek >
častost čištění jez. filtrace?, 19.6.2008
Dobrý den. Jelikož nám slouží jezírko i na občasné smočení dětí, i když není moc veliké(cca 6x3m), prala jsem vložky ve filtru pár dní za sebou i každý den. Voda je teď krásně čistá. S přemnožením karásků mám stejný problém. Uvažovali jsme o nasazení... celý příspěvek >
Nové betonové jezírko, 11.6.2007
Dobrý den. Mohl by mi někdo poradit čím upravit vodu po napuštění do betonového jezírka cca 11m3. Jezírko je nedavno vybetonované, myslím že kvalita voda pro vodní rostliny a rybky není dobrá. Jak dlouho máme počkat s osázením vodních rostlin a poté... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika