|
Příspěvky uživatele - 187.141
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
A neplavou a neplavou, 2.5.2008 Koukám, že tato diskuse ještě není u konce, zrovna včera jsme se chtěl pozeptat jak je to s těmi kapříky - už plavou? |  | vodní myši - hryzci, 30.4.2008 Recept na vyhubení je to možná dobrý - nevím, hryzce bohudík nemáme. Jenom nechápu, proč jim říkáte "vodní myši - hryzci" - to jako že je topíte ve vodě? |  |
|  | Kompost - popel z uhlí, 30.4.2008 Také se připojuji Jardovi s gratulací k otcovství.
Co se popela z uhlé týče, zkuste vyhledat v diskusi, už se to tu řešilo, ale obávám se, že se tam psalo, že nejen síra ale i jiné prvky, které mohou být v popelu z uhlí (a samozřejmě i v uhlí)... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Tak nám roste z v názvu vyjmenovaného vše (z hub kozáci, pýchavky a také václavky). Čas od času provedeme nějakou odplevelizaci, ale v zásadě to vše necháváme na přírodě. Důseldní jsme jen na skalce a na záhonech - tam to musí všechno pryč. Vzhledem... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Češtinu bych raději v příspěvcích pominul, je to tragedie - někteří ji kazí "programově", jiní to maji oposlouchané z TV |  | Ruční ruční řetězová pila, 20.4.2008 Díky za informaci, tohle mi nebylo jasné jak je to, že se pila vždy otočí správně. Co se toho "házení" pily týče, musím samozřejmě přehazovat ten špagát, kdybych tam hodil tu pilu tak nebudu mít na zemi druhý konec špagátu, za keterý se bude tahat. |  | Ruční ruční řetězová pila, 18.4.2008 Díky za informace, s pilou nehodlám dělat prořez "v sadu" ale jde mi o úpravu korun divoce rostoucích listnatých stromů z náletu. Pokud by strom po prořezání částečně uschnul nebyla by to žádná škoda, necci ho ale zase porazit zcela. U pily právě... celý příspěvek > |  | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 Jo to jsme slyšel taky, ale přijde mi lepší kousnutí klíštětem zabránit a vůbec se nenakazit a zbavit se klíšťat jejich odpuzením. Docela by mě zajímalo, jesli je nějaký jejich přirozený nepřítel - jestli je třeba žerou ptáci nebo jestli nemají... celý příspěvek > |  | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 No to je zajímavé a týká se to problému. Samozřejmě jsem nechtěl zlehčit jestli se jedná o brouka, pavouka nebo roztoče. Spíš mi šlo o to vrátit se jaksi k danému problému. |  | klíšťata na zahradě, 14.4.2008 No dobře, tak to klíště patří mezi roztoče, (alespoň jsem se to dozvěděl*)) ale daleko důležitější je, co proti němu pomáhá, případně je-li to ten ořešák. Ve výsledku je ale jedno jesti to co by mě mohlo kousnout (v životě jsem klíště neměl), je... celý příspěvek > |  |
|  | Popol z cierneho uhlia, 4.4.2008 Popel z uhlí bych na Vašem místě nepoužíval, neměl bych tolik strach ze síry (ani sýra) ale spíše z těžkých kovů. Předpokládám, že během hoření velká většina síry shoří (= zoxiduje) a ve formě plynu odejde komínem. U jiných prvků (viz výše) bych si... celý příspěvek > |  | Skořápky do substrátu, 24.3.2008 Někde jsem četl, že se do substrátu při přesazování některých kytek přidávají drcené skořápky. Nevíte ke kterým květinám a v jakých případech? Děkuji. |  | solarni odpuzovac krtku, 11.2.2008 My máme asi hluchý krtky, žádnej plašič jim nevadí a klidně hrabou i těsně vedle něho. |  | Jaro se blíží, 10.2.2008 My máme ještě 25 cm sněhu, takže žádné práce na zahradě se nekonají. Vidím to tak na měsíc ještě, tak se nevytahujte. |  | Proč krtek neryje?, 5.2.2008 Máte pravdu, také jsme si toho všimnul, nad chalupou, kde trávu nesekám, se nikdy krtiny neobjevily. Vůbec jsem nad tím neuvažoval, jakmile pod chalupou trávu posekám (asi 4 - 6x ročně), nejpozději do dvou dnů se objeví krtiny. Proč ale ta... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|