Příspěvky uživatele - 48.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
buganvília z dovolené, 17.11.2007
Laická zkušenost - ustříhla jsem si větvičku v létě u moře a doma dala do vody nebo rovnou zapíchla do země. Takové suvenýry jsem si vozila několik let. Některá zakoření, jiná ne. Jednu z takto pěstovaných rostlin mám už 10 let, zastřihávám ji do... celý příspěvek >
Karas, 17.11.2007
Já je tam mám celý rok, takže neporadím... :-) Marcela
pěstování bambusů, 17.11.2007
Mám spíše problém opačný, bambus po roce či dvou, kdy se náš venkovní bambus tvářil neškodně, začal se rozrůstat do výšky i šíře  jak divý, sousedi si jej napřed chválili a pak potichu začali likvidovat, co k nim přerostlo, a mám obavu, aby mi... celý příspěvek >
Pecovani yuccy, 17.11.2007
Dobrý den, naše první yucca dost strádala první zimu, v zahradnictví mi řekli, že chyba bude pravděpodobně v tom, že jsme ji měli v pokojové teplotě a daleko od okna, že potřebuje hodně světla a to i přes zimu, a nemá-li přes zimu hodně světla, má... celý příspěvek >
Pískovaná fólie, 17.11.2007
Také jsme chtěli opticky vylepšit přechod mezi břehem a vodní hladinou, když odborníci, co nám fóliové jezírko budovali, byli spokojení s hnusnou černou fólií. Koupila jsem neznečištěnou a nezávadnou pytlovinu, nastříhala, našila kapsy na rostliny,... celý příspěvek >
Co dělat s rybami v zimě?, 17.11.2007
Dobrý den,mohu se podělit o naše nevelké zkušenosti. Kapry koi a jeseny máme třetí zimu. První rok jsme použili polystyrenové plováky. Ty ale zamrzaly, občas jsem vodu v otvoru rozmrazovala pomocí horké vody. Na jaře byla třetina ryb mrtvá. Loni se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika