Příspěvky uživatele - 94.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vylovit karasy, 18.10.2009
Zdravím, u nás na rybníku za Ostravou bude asi opačný problém.Letos se třelo všechno se vším a tak se  do čeřenu dalo nachytat i více jak 50 ks karasů najednou, takže mám obavy, že nakonec tam ani jiná ryba nezůstane.Karas sice roste pomalu, ale... celý příspěvek >
Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 17.10.2009
Zdravím, pokud mne zrak neklame, nejedná se o tečky plísní na švestkách?Nevadí to?Dával jsem je čisté.Pokaždé, když se za týden vrátím na chalupu je vždy několik švestek takto plesnivých.Letos jsem to zjistil už zrána po večerním sběru, tak je... celý příspěvek >
Rubín naroubovaný na starším stromě, 30.9.2009
Nadmořská výška cca 550m, zahrada obklopena lesy. Původní Rubín se po pěkném růstu vyvrátil po pár létech, v úvazech však rostl a plodil.Po jedné zimě však padl, těžko říct zda suchem, škudci... Shozením části asi dvanáctileté jabloně /vysokokmen/... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika