Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaké rybky chovat, 24.1.2011 ahoj kamarád je chová už má i 67 kilo krásného jesetera velkého mněří kolem 2 metru a jinak má same menší kolem 1-1.5 metru oni se mu vytírají.
Sumeček, 23.1.2011 no je to pískova filtrace přimo do jezírek, ma 4 hadice a vzduchovadlo nvm co je to za filtraci, dostal jsem ji jediné co vím je že za minutu přefiltruje 100 litru zapínam.Koupil jsem na ni časovač a spoští se jednou za 3 hodiny po 5 hodinách až budu... celý příspěvek >
Jaké rybky chovat, 23.1.2011 ahoj tak jsem to jezírko zvětšil celkova hloubka je 120 cm udělal jsem 2x1.5 m mnělčinu navíc tak je to velké asi 4.5 x3 m mnělčina je hluboká asi 55 cm tak uvydim jak jse jim tam tedkom bude dařit.dostal jsem od kmaráda jesetery velké a mněří 142 cm... celý příspěvek >
Sumeček, 19.1.2011 ahoj chtěl jsem se zeptat jestly se dá chovat sumeček v jezírku o hloubce 60 cm.A co mám udělat když mám na zahradě zakrslé králíky a aby mi tam nespadly a neutopily se..Nevíte o ničem??? diky za rady
Jaké rybky chovat, 19.1.2011 ahoj mam jezírko asi 3x2 metry a je asi 50 cm hluboke, má to cenu chovat v něm rybky?? a kdyš jo tak jaké?? díky patrik