|
Příspěvky uživatele - 82.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jeseter, 8.5.2009 Ahoj, do jezírka o objemu cca 4m3 jsem zakoupil jednoho jesetera. Bohužel ani po 14-ti dnech v jezírku skoro neplave a drží se stále při dně. Je to normální chování? Hloubka jezírka je 80 cm. |  | Kiwi - nemoc?, 22.4.2009 Dobrý den, právě mi začali u kiwi bělat listy? Nevíte co to je? Dá se s tím nějak bojovat? Děkuji. |  |
|  | Nemocná třešeň?, 22.4.2009 Dobrý den, loni na podzim jsem zasadil mladou třešeň, letos na jaře vypučela, ale na listech se dělají dírky, zespodu listu je jakoby vat nebo plíseň a list lepí. Poradíte někdo co s tím? Je to parazit nebo nemoc? Děkuji za radu. |  | Střih ve druhém roce, 10.4.2009 V loňském roce jsem vysadil sazenice révy, povyrostly asi o 30-40 cm a nyní má tento výhon asi 20 oček. Chtěl bych se zeptat, jestli ho mám nějkým způsobem zkrátit nebo upravit. Děkuji. |  |
|
|
|