Příspěvky uživatele - 51.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Skákání Koi kapru, 4.5.2009
Překopal jsem kaskadu. Vodu jsem nechal padat z vetší výšky, tak uvidíme. Jinak pro zajimavost: ke skakaní KOI se přidala plíseň karasu. Mam 5 malinkých karasku. Jsou pokrytí bílym vatovitym povlakem.. V sobotu jsem kopil nějake kapky, tak douham ze... celý příspěvek >
Skákání Koi kapru, 30.4.2009
JA bych zkusil vodu ze studny. Jezirko mam napuštěné 9 dni.Rostliny nejsou ještě zakořeně. Můj nazor je teď takovy, že v jezírku se tvoří bakterie, které potřebuji. Mám obavy, že když tam budu neustale valit vodu z vodovody (chlorovanou v mém... celý příspěvek >
Skákání Koi kapru, 30.4.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda taky někomu skačou nad hladinu KOI kapři. Jezírko mam nové, napuštěné cca týden. Poslední doubou mi začali Koi skákat nad hladinu. Zajimalo by mě, jestli je to charakteristické pro tyto ryby, nebo se třeba něco... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika