|
Příspěvky uživatele - 160.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jesetěři a krmění, 22.5.2012 Dobrý den, koupil jsem si dva jesetery do svěho jezírka. Koupil jsem jim specialní granule pro jesetery, ale bohužel je vůbec nejí a vždy plesnivé vyplavou na hladinu. Prosím poraďtě co dělat, aby mi neumřeli... |  | plzák španělský - běh na dlouhou trať, 14.5.2008 Pěkný den všem,
již několikátým rokem řeším tento problém.Okusují afrikány, dokonce se mi vylíhly ve skleníku, jsou pod každyým salátem.Každý den zbírám, ale jak se jich mám nadobro zbavit, když každý naklade havo vajíček??
Děkuji za odpovědi... |  |
|  | Jak se zbavit žížal v květináči?, 14.5.2008 Žížal se dá taky zbavit, když kaštany (plody Jírovce Maďalu) povaříme.Nálevem pak zaléváme, jelikož je hořký dešťovky vylezou a pak už jen pozbírat... |  |
|
|
|