|
Příspěvky uživatele - 230.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nishikigoi, 5.5.2011 A právě kvůli těm pstruhům jsem tam připouštěl studniční vodu, jelikož jezírko celkově schladí ale zase se mi víc voda potom kalí z důsledku nárustu živin se studniční vodou. Je nějaká možnost ochlazovat vodu během letních dnů? |  | Nishikigoi, 5.5.2011 Ok pokusím se držet vašich rad. V loni jsem vodu nedopouštěl vůbec a jen jsem filtroval a filtroval ale přes léto byl problém zahlédnout rybu. Je sice pravdou, že jsem v loni ještě neměl UV lampu ale bakteriemi jsem nešetřil.Vodu ze studny tam... celý příspěvek > |  |
|  | Nishikigoi, 3.5.2011  Dobrý den Jardo
Na úvod by jsem chtěl s obdivem pochválit vaše jezírko a rozmanitost ryb a jejich počet i když mám pocit, že jich tam máte celkem hodně na objem 38m3, jestli se tedy nepletu s tím objemem.Každopádně je se opravdu na co koukat na... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 6.5.2010 Dobrrý den.
Mám jezírko cca 25000 litrů a pres zimu jsem nechal jet cerpadlo obehem, pouze filtr jsem schoval a nemam problem.Mam tam 10 jeseteru,22 koi kapru a 8 karasku a dva liny.Vsichni jsou zdravi a bez problemu.Hlavne je dobre mit vetsi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|