Příspěvky uživatele - 175.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 15.11.2011
Dobrý den, plánuji použití zmíněného čerpadla Gardena 4000/2 automatic Comfort na zalévání ve skleníku a v okolí ze sudu - vzdálenost do 10m. Sud je samozřejmě na úrovni zalévaného terénu, tak zde by měla tato Gardena bohatě stačit i na dostatečný... celý příspěvek >
Dřevoobrábění, 25.8.2011
Tak stroj už je pořízený, ale stejně díky za Vaši odpověď. Syn si nakonec vybral sám. Frézku si prý sehnal od kamaráda a pořídil tuto hoblovku s protahem HP-250-2/400.
Dřevoobrábění, 19.8.2011
Ptal jsem se ho, prý bude potřebovat frézku a časem i hoblovku. Nevím, kolik to tak běžně stává, kolik je v této kategorii hodně a kolik málo, takže pokud byste mi mohl navrhnout tak 2 3 různé varianty, budu vám vděčný. Mockrát děkuji za odpověď
Elektrocentrála, 19.8.2011
Dobrý den, prosím o pomoc s výběrem elektrocentrály. Nemám s tím zkušenost Díky
Dřevoobrábění, 18.8.2011
Dobrý den, potřeboval bych na chalupu pořídit stroj pro obrábění dřeva. Jenže s tímto druhem strojů nemám žádné zkušenosti. Bude tu s tím pracovat syn, takže to na mě nezáleží. Mohli byste mi prosím doporučit stroj, který koupi?
Rybářský veletrh, 12.7.2011
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli nevíte o nejbližším rybářském veletrhu u nás v Čr případně i v zahraničí kam bychom mohli vyrazit s dětmi z rybářského kroužku. Děkuji za informace.
Olejový nátěr na plot, 2.6.2011
Dobrý den, zajímalo by mě čím natíráte venkovní plot? Dlouhou dobu jsem používal osvědčený luxol, ale vzhledem k tomu, že bydlíme u lesa, tak nám plot cca do půl roku od nátěru začal mechovatět. Kamarád mi poradil, že mám vyzkoušet olej na dřevo... celý příspěvek >
Rybářské pruty pro malého rybáře, 24.5.2011
Dobrý den, potřeboval bych se zeptat ohledně výběru rybářského prutu pro mého syna. Rozhodl se, že začne s kamarády chodit na rybářský kroužek a protože já rybaření rozumím jak jaderné fyzice, chtěl bych se zeptat jaké rybářské pruty byste takovému... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika