Příspěvky uživatele - 187.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jílové jezírko, 17.7.2008
Právě, on ten jíl těsnit nebude, pokud nebude nějakým způsobem penetrovaný, nebo vypálený... to bych viděl jako hlavní problém, sám jsem něco takového zkoušel jako prevenci proti prorůstajícím kořenům na dně svého nově vybudovaného jezírka... jíl se... celý příspěvek >
ake rybicky?, 17.7.2008 Obsahuje fotku
Promiňte s tou velikostí jsem se opravdu dost zmýlil, přesto, ale zastávám svůj názor, slunečnice jsou vskutku velice pěkné, ale z boku... při pohledu zezhora (či jak se to píše, právě jsem vylezl z postele a jsem ještě zmaten) :D... prostě jejich... celý příspěvek >
nove jazierko: aku rybku (rybky)?, 16.7.2008
ještě jednu věc k těm slunečnicím, pokud se nemýlím je to rybka velká asi 3-5 cm a zbarvena do zelena (přibližně blbě se to popisuje, prostě barva přírodní nikoli okrasné ryby). Takovouhle rybku v 5 kubikovem jezirku budete tak dve hodinky hledat... celý příspěvek >
Jílové jezírko, 15.7.2008
z jílu se budou do vody permanentně odplavovat částice, které budou zanášet filtraci (tím se zvedne frekvence čištění) a jezírko bude časově příliš náročné... i když koneckonců, pokud někdo chce jezírko na to aby kolem něj 12h denně otročil budiž...... celý příspěvek >
nove jazierko: aku rybku (rybky)?, 15.7.2008 Obsahuje fotku
slunečnice bohužel nevím, každopádně můžete zkusit Karasi, ty přežijí cokoli. Pokud je voda dostatečně z vodopádku prokysličená nebál bych se ani jesenů, perlínů... Oba tyto druhy navíc mají tu výhodu, že likvidují i řasy, hmyz atd... :-) většinou... celý příspěvek >
do čeho sázet rostliny do jezírek, 15.7.2008
Do ničeho! Tedy krom leknínu a podobných záležitostí které to vyžadují, já mám třeba sítiny, žabníky, rdesno apod. zasazené pouze v kačírku, nebo k nim přivázaný kámen a ten je hozený na dno jezírka ;)
Jílové jezírko, 15.7.2008
Ano to je sice pravda, ale na jezírka jsou přece jen trošku jiná kritéria, v případě jílového jezírka nikdy nedosáhnete aspoň trochu čisté vody, v případě, že budete chovat ryby je pak šance už stoprocentně nulová...
Podklad pod folii, 14.7.2008
ono záleží jak moc ten břeh je strmý, že jo :D
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 11.7.2008
0,6 mm se hodí tak na pítko pro ptáky :-/
čajovník, 10.7.2008
přesně tak, já používám trošku jiný recept, ale v podstatě je to to samé, moji poslední rostlinku jsem zachránil tím, že jí zalevám buď dešťovkou, nebo vodou z vodovodu ale tak, že do ní přidám vývar ze starého jehličí a nahnilých šípků (obojí je... celý příspěvek >
Jílové jezírko, 9.7.2008
upozorňuji, že tohle je jen moje představa jak se to asi dělá..
Jílové jezírko, 9.7.2008
já bych jezírko vymazal jílem a poté se pokusil uvnitř jezírko rozdělat pořádný oheň...po tomhle "vypálení" zamést a napustit...
Jílové jezírko, 8.7.2008
Jílové bych nedělal, nikdy nedocílíte aspoň trošku čisté vody :( leda byste měla jíl opravdu kvalitní, nechci odradovat ale folie jsou opravdu lepsi reseni...
Kdo nebo co mi žere plovoucí rostliny, 8.7.2008
super věc, kterou moji koi nežerou je bábelka řezanovitá... evtl. nepukalka vzplývavá, oboje jsou plovoucí rostlinky a moji Koi se jich netkli, zatim co sazenicku, lekninu, zabniky nebo rdesno uplne zmizelo...
Čerpadlo, 7.7.2008
já to pochopil tak, že pisatel už má zařízené jezírko (předpokládám s filtrací) a chce si pořídit vodopád:-)
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika